GLUMAC IZ KULTNE SERIJE RAZVODI SE POSLE 26 GODINA BRAKA: Pre samo 4 meseca blistali od sreće, a zbog ovoga je SVE PUKLO (FOTO)
Foto: Profimedia

nepomirljive razlike

GLUMAC IZ KULTNE SERIJE RAZVODI SE POSLE 26 GODINA BRAKA: Pre samo 4 meseca blistali od sreće, a zbog ovoga je SVE PUKLO (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Erik Makormak iz serije "Vil i Grejs" razvodi se posle 26 godina braka. Papire za okončanje bračne zajednice podnela je njegova supruga Dženet Holden. U brakorazvodnoj dokumentaciji nije navedeno kada su se tačno rastali, ali je ona izložila svoje zahteve kao i razloge za rastanak.

Dženet Holden juče je predala papire za razvod od glumca Erika Makormaka. Kao razlog navela je nepomirljive razlike između nje i supruga. Traži da joj sud omogući da prima alimentaciju.

Vil i Grejs
foto: Printscreen

Kanadski glumac koji se proslavio ulogom Vila Truman u NBC sitkomu "Vil i Grejs" i Dženet Holden imaju sina Finigana Makormaka Holdena (21).

Bivši par pojavio se poslednji put u javnosti 24. jula na afteraprtiju na Brodveju u Njujorku, izgledali su veoma zaljubljeno. U martu su prisustvovali proslavi Fondacije Eltona Džona koja se bavi borbom protiv AIDS a koja je organizovana nakon dodele Oskara u Los Anđelesu.

Erik Mekmorak
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac i njegova supruga nisu se svih ovih godina mnogo puta pojavljivali zajedno u javnosti. Ona ga je 2018. podržala kada je dobio zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih.

Upoznali su se 1994. godine na snimanju serije "Lonesome Dove" u Kanadi, on je glumio u ovom ostvarenju, a ona je bila pomoćnica reditelja.

Erik Mekmorak
foto: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

"Neposredno pre toga sam okončao jednu vezu, i nisam bio neko u koga si mogao da imaš poverenje. Zabavljao sam se glumicama, ali Dženet je bila drugačija. Nosila je džins vozila kamionet", ispričao je glumac 2007. za "The Guardian" i dodao:

"U početku nije bila previše oduševljena. Znala je da glumci imaju mnogo posla: to bi bilo kao da posao donosite sa sobom kući. Ali uspeo sam da je osvojim. Imali smo tajnu aferu tokom prve sezone serije. Zapravo, njoj je bilo dosta gore, jer nije trebalo da bilo kom glumcu daje privilegije".

Prvi put su se kao par pojavili u javnosti 1995. godine. Venčali su se pet meseci nakon što je on dobio ulogu u seriji "Vil i Grejs". Rekao je da mu je brak pomogao da se izbori sa slavom kao i činjenica da mu se uloga dogodila u tridesetim, piše "Daily mail".

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track