"MOŽDA SU SE NEKAD SRELI U PROLAZU": Oglasio se advokat koji brani frontmena nakon jezivih optužbi, pa 1 rečenicom SVE PRENERAZIO
Foto: Profimedia

UBEĐEN DA ĆE SVE BITI REŠENO U NJEGOVU KORIST

"MOŽDA SU SE NEKAD SRELI U PROLAZU": Oglasio se advokat koji brani frontmena nakon jezivih optužbi, pa 1 rečenicom SVE PRENERAZIO

Pop kultura -

Klupko koje je pre nekoliko godina pokrenuo pokret #MeToo i dalje se odmotava. Veliki broj žena otkrio je da su bile žrtve seksualnog nasilja. Model i glumica Šila Kenedi optužila je frontmena "Guns N’ Roses" Eksla Rouza za seksualni napad. Oglasio se nakon toga njegov advokat.

Advokat je izjavio da pevač Akls Rouz negira optužbu za seksualni napad. "Jednostavno rečeno, ovaj se incident nikada nije dogodio. Naime, ove izmišljene tvrdnje podnete su dan pre isteka roka za podnošenje zahteva u državi Njujork", rekao je pravni zastupnik Alen Gutman.

Eksl Rouz
foto: Jason Pohuski / Bmr / Zuma Press / Profimedia

Advokat je dodao: "Iako ne poriče mogućnost da postoji fotografija sa obožavateljkom, snimljena u prolazu, gospodin Rouz se ne seća da se ikada susreo ili razgovarao sa podnosiocem tužbe, i nikada do danas nije čuo za te izmišljene optužbe.

Gospodin Rouz je uveren da će se slučaj rešiti u njegovu korist", piše TMZ.

Eksl Rouz, Kuća Slavnih

Jedna od ključnih stavki iznete odbrane jeste da je slučaj predat sudu dan pre zakonskog roka, što je po mišljenju advokata znak da je priča izmišljena (?!).

"Rouz je zloupotrebio slavu, status i moć koju ima kao slavna ličnost i izvođač u muzičkoj industriji da bi mogao da manipuliše, kontroliše i nasilno napadne Kenedi", piše u tužbi.

AC/DC, Eksl Rouz
foto: Profimedia

Šila Kenedi tvrdi da se napad desio 1989. kada je bila u vezi sa Akslom Rouzom. Prema njenim rečima, on je bio nasilan prema njoj, vezao ju je i bez njenog pristanka imao analni seks sa njom, piše "The Guardian".

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track