DOLI PARTON POKAZALA IZVAJANE TRBUŠNJAKE I NOGE U 77. GODINI: Skinula se u kostim NAVIJAČICE i svi su pali U TRANS (VIDEO)
Foto: Profimedia

SVAKA ČAST

DOLI PARTON POKAZALA IZVAJANE TRBUŠNJAKE I NOGE U 77. GODINI: Skinula se u kostim NAVIJAČICE i svi su pali U TRANS (VIDEO)

Pop kultura -

Malo je reći kako je 77-godišnja Doli Parton oduševila publiku noseći oskudnu odeću navijačice Dallas Cowboys-a dok je nastupala na utakmici teksaškog tima protiv Washington Commanders-a u Arlingtonu u četvrtak uveče.

Pevačica je tom prilikom pokazala svoje trbušne mišiće i zategnute noge dok je na sceni izvodila neke od svojih najvećih hitova, uključujući "Jolene". Parton je takođe svojom pojavom preplavila društvene mreže, a gledaoci koji su kod kuće gledali utakmicu za Dan zahvalnosti istovremeno su na X-u komentirali fizičku građu muzičke ikone koja prkosi godinama.

Doli Parton
foto: Matthew Pearce/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

"Ona ima 77 godina i Doli Parton je upravo pokazala Madoni kako se to radi", hvalio je jedan korisnik X-a, implicirajući da kantri pevačica graciozno stari.

"Džo Bajden ima 81 godinu. Donald Tramp ima 77 godina. Ako moramo da izaberemo staru osobu, neka to bude Doli Parton", izjavio je drugi stručnjak za društvene mreže. Treća osoba je jedva nalazila reči nakon što je na malom ekranu ugledala blještavu plavušu. "Sveti pakao", napisali su.

Čak je i komentator NFL-a Toni Romo ostao zadivljen, a Barstool Sports podelio je snimke bivšeg igrača koji se bez zadrške divi Parton. "Mislim, izgleda neverovatno, zar ne?" izjavio je Romo bez daha. "Ona je divna. Ko ne voli Doli Parton?". Barstool Sports se našalio na komentatorov oduševljeni prikaz, napisavši na X-u: "Doli Parton je Tonija Roma napalila."

Prošlog meseca, u intervjuu za Guardian, Parton je otkrila da je svoj kultni, kičasti izgled temeljila na "gradskoj skitnici", lokalnoj ženi koja je nosila štikle i uske suknje.

"Bila je živopisna. Imala je jarko crveni ruž, duge crvene nokte. Imala je cipele s visokom štiklom, male plutajuće plastične zlatne ribice u petama, kratke suknje, dekoltirane majice, i jednostavno sam mislila da je lepa. Kad bi ljudi rekli: ‘Ona je samo smeće‘, ja bih uvek odgovorila: ‘Pa, to ću i ja biti kad odrastem‘", otkrila je Parton.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:19

Milica Pavlović se skinula u kupaći

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track