SKORO NAGA SKAČE I POKAZUJE ZADNJICU SVETU! Đuska po kući i provocira: "Neprijatno mi je da te gledam KAKO GUBIŠ DOSTOJANSTVO"
Foto: Francois Glories / Sipa Press / Profimedia

VIDEO

SKORO NAGA SKAČE I POKAZUJE ZADNJICU SVETU! Đuska po kući i provocira: "Neprijatno mi je da te gledam KAKO GUBIŠ DOSTOJANSTVO"

Pop kultura -

Nemačka manekenka Hajdi Klum može da se pohvali besprekornom figurom, iako već gazi 50. godinu. Lepa plavuša nema ni gram viška, zapravo ona izgleda apsolutno isto kao i na početku karijere, a jasno je da i te kako uživa u svojoj koži. Hajdi redovno deli provokativne snimke i fotografije, a neretko i na crvenom tepihu bira vrlo smele haljine koje otkrivaju veliki deo tela.

Manekenka je nedavno objavila snimak na Instagramu na kome veselno đuska i skakuće po kući samo u beloj, raskopčanoj košulji ispod koje nosi beli donji veš.

Hajdi Klum je na snimku pokazala duge, vitke noge, ali se na trenutke vidi i njena zadnjica, a pritom sve vreme ima širok osmeh na licu i očito je da se zabavlja i uživa.

Snimak je postao brzo viralan - pregledan je preko 3, 6 miliona puta, a ređali su se i brojni komentari. Dok su mnogi oduševljeni Hajdinom energijom i zadivljujućom figurom, mnogi tvrdi da je scena pomalo degutanta i da nije primerena njenim godinama.

Hajdi Klum
foto: Printscreen

"Najstarija tinejdžerka na svetu", "Zašto imaš potrebu da stalno budeš polugula", "Ne razumem zašto moraš da se stalno snimaš skoro naga i to postavljaš na internet", "Sve je neprijatnije gledati te kako gubiš dostojanstvo u svojim 50-im", "Bolesna trka da ostaneš zauvek mlada", "Ti i Britni Spirs ste na istim drogama", "Blam me je dok ovo gledam, a znam da imaš više od 18", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track