ŠOK TRANSFORMACIJA: Bijonse postala plavuša, a haljina na njoj je ČIST GREH! Izgleda kao LEDENA KRALJICA (FOTO)
Foto: Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

SVE JE URADILA ZA PREMIJERU

ŠOK TRANSFORMACIJA: Bijonse postala plavuša, a haljina na njoj je ČIST GREH! Izgleda kao LEDENA KRALJICA (FOTO)

Pop kultura -

Kao po nekom pravilu, Bijonse se nije pojavila pred fotografima čak i kada je organizovala premijeru filma o svom životu. "Renaissance" ostvarenje imalo je sinoć holivudsku premijeru, a muzička diva nije mogla da za ovaj događaj odabere bolju haljinu iako neki komentarišu da je iskopirala Kim Kardašijan.

Treba imati na umu da i Kim Kardašijan samo prati najmoderenije trendove, to što ih neretko ponese prva, ne znači da ih i sama osmislila. Da li vama Bijonse u ovom izdanju liči na TV zvezdu?

Bijonse je postala plavuša, a haljina na njoj je najmoderniji sirena model. Maksimalno je došla do izražaja njena građa u obliku peščanog sata i mnogi, ali zaista mnogi smatraju da je kraljica Bi slika i prilika neodoljive ženstvenosti.

Dekolte je na samoj "ivici", ali s obzirom na to da se Bijonse neretko pojavljivala sa nekoliko mentalnih lančića na sebi, ova haljina je u poređenju sa tim, čak i odmerena.

(Kurir.rS/A.G./ŽenaBlic)

Bonus video:

03:17

SRPSKI TELOHRANITELJ OTKRIO PRAVO LICE SVETSKOG DŽET SETA: Naomi sprečio da prebije ženu, a Bijonse mu tražila ŠOKANTNU stvar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track