PLESALA ISPRED OLTARA U HALJINI KOJA JEDVA PREKRIVA TELO: Pevačica spotom iz crkve razbesnela vernike, a ovim je ZGROZILA SVE
Foto: Printsceen Youtube Sabrina Carpenter

šok

PLESALA ISPRED OLTARA U HALJINI KOJA JEDVA PREKRIVA TELO: Pevačica spotom iz crkve razbesnela vernike, a ovim je ZGROZILA SVE

Pop kultura -

Bivša Diznijeva zvezda Sabrina Karpenter (24) snimila je spot za pesmu kojim je uznemirila hrišćane. Sveštenik Džejmi Gigantijelo, koji je dozvolio pevačici da snimi spot u Crkvi, degradiran je.

U spotu za pesmu 'Feather' pevačica je plesala ispred oltara, obučena u ultra kratku crnu haljinu od tila, koja je jedva prekrila telo. U pesmi ona peva o toksičnim vezama i zaključuje da se „oseća lako kao pero“ bez takvih muškaraca u svom životu.

U jednom momentu kleči ispred oltara u neprikladnoj pozi, koji je zgrozi javnost, a na kraju snimka, pastelni kovčezi muškaraca koji su umrli ranije na snimku su postavljeni tik uz oltar.

Sabrina Karpenter
foto: Printsceen Youtube Sabrina Carpenter

Snimak je objavljen pre tri nedelje, a kako je bilo negativnih reakcija zbog činjenice da je snimljen u crkvi, reagovala je Eparhija bruklinska.

– Biskup Robert Brenan zgrožen je onim što je snimljeno u crkvi Blagovesti Presvete Bogorodice u Bruklinu. Parohija nije sledila eparhijsku politiku u pogledu snimanja na crkvenom imanju, što podrazumeva pregled scena i scenarija - navodi se u saopštenju.

Parohijani su bili zgroženi, pa je biskup Brenan održao reparativnu misu. Nedugo zatim, sveštenik Gigantijelo je lišen svih administrativnih dužnosti. Ubrzo se izvinio na Facebook stranici crkve, nazvavši muzički spot 'sramotnim prikazom'.

'Nisam znao šta se snima'

Sabrina Karpenter
foto: Printsceen Youtube Sabrina Carpenter

On je objasnio da je došlo do problema u komunikaciji sa producentima spota. Naime, oni navodno nisu precizirali kakav će spot biti snimljen i samo su naveli da je reč o projektu sa Sabrinom Karpenter. Gigantijelo je mladu pevačicu pretražio na internetu, a pošto nije našao ništa sporno o njoj, dozvolio je snimak.

- U želji da dodatno učvrstim vezu između mladih kreativnih umetnika, koji čine veliki deo ove zajednice i parohije, pristao sam na snimak nakon što opšta pretraga o pevačici nije otkrila ništa sumnjivo - napisao je sveštenik.

Obećao je da će prihod od video snimka donirati Centru za podršku ženama 'Bridge To Life', kriznom centru za trudnoću u Njujorku.

- Nema sumnje da su mnogi uznemireni onim što se dogodilo, ali ne više od mene. Molim da, po uzoru na Hristovo praštanje, nađete mogućim da oprostite moj propust u ovoj nesrećnoj stvari – zaključio je on.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track