SLAVNA SRPKINJA RAME UZ RAME S MADONOM: Kraljica popa nikad ponosnija pozirala s poznatom umetnicom, a evo gde su se srele (FOTO)
Foto: Image Press Agency/Avalon.red / Avalon / Profimedia

ponosna majka

SLAVNA SRPKINJA RAME UZ RAME S MADONOM: Kraljica popa nikad ponosnija pozirala s poznatom umetnicom, a evo gde su se srele (FOTO)

Pop kultura -

Svetska pop senzacija i kraljica popa, Madona bila je ponosni roditelj pre neku noć, gledajući performans svog najstarijeg sina Roka Ričija.

Posetioci, među kojima se istakla čuvena beogradska vizuelna umetnica Marina Abramović, su svedočili ovoj jedinstvenoj manifestaciji.

Madona, Roko Riči
foto: printscreen/Instagram/Madonna

On je u neobičnom performansu oslikao golog modela na njegovoj umetničkoj izložbi u Milanu u nedelju. A pevačica je podelila video snimak sa događaja.

Roko (23) održao je zajedničku izložbu sa Luiđijem i Jangom, italijanskim duom za modnu fotografiju koji je tokom godina lepo snimio brojne poznate ličnosti - uključujući Madonu.

Madona, Roko Riči
foto: printscreen/Instagram/Madonna

Nadobudni umetnik Roko je prišao manekenki, Amerikanki Linli Ajlers, dok je pušio cigaretu. Stajali su na maloj sceni okruženi svećama i orkestrom. Linli mu je tada uzela cigaretu i on je počeo da farba njeno potpuno nago telo, osim bele podloge, crvenim, žutim i plavim bojama.

Madona, nikad srećnija, izrazila je zahvalnost i srpskoj umetnici Marini Abramović, koja je prisustvovala događaju, objavivši sliku na kojoj zajedno poziraju. Kraljica popa je oduševila prisutne podrškom koju je pružala sinu, a na sebi je imala autfit kojim je sve oduvala.

Madona, Marina Abramović
foto: printscreen/Instagram/Madonna

Uz crni korset, duge crne rukavice od lateksa, i crne sunčane naočare inspirisane dvadesetim godinama, Madona je nosila mini suknju sa izraženim izrezom i "repom" sa strane. Njeno pojavljivanje upotpunile su duboke kožne čizme i mrežaste čarape.

Marina Abramović je nosila svoj prepoznatljiv crni kaput i krzneni prsluk preko jednostavne crne odeće. Izraženi crveni karmin i puštena crna kosa doprineli su njenom prepoznatljivom umetničkom stilu. Slika kraljice popa i sprkinje izazvala je lavinu pozitivnih komentara.

Madona je podelila delić atmosfere uz simpatični opis:

- Magično veče u Palaco Reale! Izložba je bila neverovatna. Gledati kako moj sin Roko slika manekenku uživo je bilo zaista magično iskustvo dok su muzičari svirali Ravelov "Bolero". Trenutak koji nikada neću zaboraviti! Bravo - napisala je pevačica u objavi.

Podsećamo, Roko je Madonin jedini biološki sin, koga je dobila sa drugim mužem Gajem Ričijem.

Madona, Roko Riči
foto: printscreen/Instagram/Madonna

Ranije je bilo izveštaja o zategnutim odnosima između Roka i Madone, zbog Gajeve i Madonene bitke za starateljstvo, ali izgleda da je sada sve iza njih. Madona je bila u Milanu na italijanskom delu turneje The Celebration Tour.

U pitanju je Madonina dvanaesta turneja, ali je prva koja ne podržava novi album, već se vraća na Madonine stare hitove.

(Kurir.rs/ K. K)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track