"BOGATAŠI NEMAJU VEZE S REALNOŠĆU" Naslednica imperije sinu PRVI PUT promenila pelenu kad je napunio MESEC DANA, isplivao DOKAZ
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

SVI JE OSUĐUJU

"BOGATAŠI NEMAJU VEZE S REALNOŠĆU" Naslednica imperije sinu PRVI PUT promenila pelenu kad je napunio MESEC DANA, isplivao DOKAZ

Pop kultura -

Bogata naslednica lanca hotela, Paris Hilton (42), prošle nedelje je iznenadila obožavatelje objavom da je dobila ćerku po imenu London nakon manje od godinu dana od rođenja sina Finiksa. Decu je dobila sa svojim suprugom Karterom Reumom (42) putem surogat-majke.

U rijaliti šouu "Paris in Love" zvezda fanovima daje uvid u svoje majčinstvo. U jednom isečku iz serije, koji je nedavno počeo da kruži TikTokom, Paris pokazuje kako svom sinu prvi put menja pelenu - i priznaje da je "uplašena" zbog toga. U sceni priča svom sinu:

"Rekla sam da neću ovo da radim na svoj rođendan, ali hoću za tebe." Parisin rođendan je 17. februara, mesec dana nakon Finiksovog rođenja. Paris se pridružuje njena sestra Niki dok se priprema za zadatak, a Niki ne može da sakrije šok dok pita svoju sestru: "Nikad to nisi radila?!"

"Ne", potvrđuje Paris, a Niki i još jedna žena, koja je verovatno Finiksova dadilja, tada ulaze kako bi pokazale Paris šta da radi. U jednom trenutku ekipa pita dadilju koja je prednja, a koja zadnja strana pelene, a Niki je takođe više puta govorila Paris da bude "nežna".

Snimak je objavljen na TikToku uz naslov: "Ali Paris koja uči kako svom sinu da promeni pelene prvi put nakon mesec dana." Video je prikupio više od dva miliona pregleda za samo nekoliko dana, a odeljak s komentarima preplavljen je reakcijama ljudi na Parisino majčinstvo.

"Ne volim da osuđujem, ali stvarno?", "Vau… Volim Paris, ali ovo je zapravo jako tužno. Nema vremena za zbližavanje s detetom", "Toliko nepovezanosti između mame i bebe... Tako tužno", "Bogataši nemaju veze s realnošću", samo su neki od komentara ispod objave.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:07

PARIS HILTON JE TEŠKA 300 MILIONA $ A Sad zavirite u njen ormar, jedan tedalj je sve FRAPIRAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track