KAMILIN BIVŠI MUŽ GODINAMA U TAJNOJ VEZI S "KRALJICOM ZLA" Bivša žena mu sedi NA TRONU, a sad isplivalo koga on ljubi
Foto: Profimedia

varao i on nju

KAMILIN BIVŠI MUŽ GODINAMA U TAJNOJ VEZI S "KRALJICOM ZLA" Bivša žena mu sedi NA TRONU, a sad isplivalo koga on ljubi

Pop kultura -

Saznalo se sa kime je u vezi bivši suprug kraljice Kamile Endrju Parker Bouls, i to godinama. U pitanju je čuvena voditeljka poznata po nadimku Kraljica zla. Njihova veza odvijala se u tajnosti za većinu javnosti, a zapravo je javna tajna za određene krugove. Kamilin brak bio je prepun kontroverzi, a bivši supružnici su danas u odličnim odnosima, pa je bivši muž podržao Čalsovu suprugu na krunisanju u maju u Londonu.

Bivši suprug kraljice Kamile Endrju Parker Bouls (83) u vezi je sa bivšom voditeljkom "Countdown" En Robinson (79). Upoznao ih je zajednički prijatelj.

Bivši muž kraljice Kamile redovno prati En na večerama u njenoj kući u Kotsvoldsu. Prema rečima izvora, jedan od njihovih prvih sastanaka bila je večera na kojoj je bio i premijer Britanije Dejvid Kameron, a Endrju se šalio na račun voditeljke, poznate po oštrom jeziku.

Endru Parker Bouls
foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Na pitanje novinara The Sun o njihovoj romansi, En koja iza sebe ima dva braka (Endrju se dva puta ženio), odgovorila je: "To se vas ne tiče".

Kako su krili romansu

"Izbegavali su mudro da budu fotografisani zajedno jer su oboje hteli da ćute o tome što je duže moguće.

En sa ponosom svima govori da je ćerka prodavca piletine na pijaci - iskreno, to nadmašuje svaku priču koju bi autori "Krune" mogli da smisle.

En i Endrju se sjajno slažu, ona ga zasmejava, mnogo, a on je jedan od retkih ljudi kom prolaze šale na njen račun", ispričao je insajder, piše Daily mail.

Robinson je bila udata za novinara Čarlsa Vilsona 1968. do 1973. Bivši par je 1970. dobio ćerku Emu Vilson. U dugi brak stupila je 1980. Rekla je tada "da" novinaru Džonu Penrouzu, razišli su se 2007. zbog nepomirljivih razlika.

Kamila varala bivšeg muža, varao on nju

Mnogi su se iznenadili kada su na krunisanju Čarlsa III i kraljice Kamile ugledali bivšeg muža britanske kraljice Endrjua Parkera Bouls. Njegov brak sa Kamilom bio je više nego kontroverzan. Nakon svega što se desilo u njihovoj vezi ostali su prijatelji

princeza Ana, Endru Parker Bouls
foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Kamila i Endrju Parker Bouls bili su u braku od 1973. do 1995. godine. Imaju dvoje dece i petoro unučadi koja su bila na krunisanju i imala svoju posebnu ulogu na tom događaju. Endrju je služio u britanskoj vojsci, njegovi roditelji bili su prijatelji sa kraljicom majkom, a on je prisustvovao krunisanju Elizabete Druge 1953. u Londonu.

Kamila Parker Bouls
foto: © Band Photo / uppa.co.uk / Avalon / Profimedia

Njegova romansa sa Kamilom u jednom momentu ranih sedamdesetih bio je čak u ljubavnom "četvorouglu", zabavljao se sa princezom Anom dok je Anin brat Čarls bio u vezi sa sadašnjom britanskom kraljicom.

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls, kraljica Elizabeta
foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Njegova veza sa Anom nije imala budućnosti jer bi princeza nastavkom romanse sa Endrjuom izgubila mesto u liniji nasledstva krune.

U međuvremenu veza Kamile i Čarlsa postala je veoma ozbiljna, ali dvor nije želeo da se oni venčaju. Njihovi roditelji su ih naredno naterali da se vere, vest o veridbi objavljena je 1973. godine, što je Čarls veoma teško podneo, piše "Newyork Post".

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Nakon što su se venčali Endrju je često bio odustan od kuće zbog posla. Kamila je 1986. obnovila romansu sa Čarlsom i to je bila javna tajna. Navodno ju je bivši suprug pre te afere prevario pa čak i poslužio kao inspiracija za lik knjige Džuli Kuper "The Riders".

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: Owen Humphreys / PA Images / Profimedia

Kada je 1993. objavljen snimak sadašnje britanske kraljice i kralja, postalo je jasno u kom pravcu se stvari odvijaju. Iste godine došlo je do okončanja braka Kamile I Endrjua koji su do danas ostali prijatelji. Endrju je u odličnim odnosima i sa princezom Anom i kum je njene ćerke Zare.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track