ZA OVOG SLAVNOG PEVAČA SE SUMNJA DA JE BIOLOŠKI OTAC DETETA KORTNI KARDAŠIJAN: Evo zašto su svi ubeđeni da su imali AFERU (FOTO)
Foto: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NEVEROVATNO LIČE

ZA OVOG SLAVNOG PEVAČA SE SUMNJA DA JE BIOLOŠKI OTAC DETETA KORTNI KARDAŠIJAN: Evo zašto su svi ubeđeni da su imali AFERU (FOTO)

Pop kultura -

Džastin Biber i Kortni Kardašijan pokrenuli su glasine o zabavljanju pre mnogo godina, a neki fanovi čak veruju da je pevač otac Kortininog najmlađeg sina Rejna. Evo zašto fanovi imaju bizarnu teoriju da Biber i Kardašijan imaju dete.

Džastin Biber i Kortni Kardašijan demantovali su glasine o zabavljanju uprkos nekoliko zajedničkih izlazaka. Glasine da je Džastin Biber otac sina Kortni Kardašijan počele su nakon što je rijaliti zvezda dobila treće dete, sina po imenu Rejn. Rejn Disik je rođen 14. decembra 2014. (slučajno, on ima isti rođendan kao i njegov stariji brat Mejson Dizik, koji je rođen istog datuma 2009. godine).

Biber se godinama družio sa porodicom Kardašijan-Džener i često se slikao sa jednom ili više poznatih sestara. U oktobru 2015, mediji su izvestili da su Biber i Kourtni da su vidjeni zajedno kako zajedno večeraju, a zatim su zajedno otišli u studio Universal. Pevačica „Peaches” je čak objavila njihovu crno-belu fotografiju na svom Instagramu. Više puta su viđeni zajedno tokom nekoliko meseci.

Džastin Biber
foto: Profimedia

Iskorišćen sam, čoveče. Šta mogu da kažem?" Biber se našalio o glasinama o zabavljanju u emisiji Bert . Kada je domaćin Bert Vajs upitao: "Ima li nešto?" pevač je odgovorio: "Ne, ostavićemo to na tome." A tokom pojavljivanja u emisiji The Ellen Show, Kortni je pocrvenela i nasmejala se dok je insistirala da su ona i Biber „samo prijatelji“.

Kortni Kardašijan
foto: profimedia

Obožavaoci su spekulisali da je Kortni "koristila" Bibera, ne samo za publicitet ili vezu, već i za začeće trećeg deteta. Složićete se da je sličnost Rejna I Džastina neverovatna, iako Rejn liči i na Skot Disika, njenog bivšeg muža Međutim, vremenska linija se ne poklapa sasvim, pošto su Kardašijan i Biber navodno izlazili mesecima nakon što je rođen sin rijaliti zvezde.

Ipak, mnogi fanovi veruju da su se dve zvezde družile mnogo pre nego što su zajedno viđene u javnosti.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track