GLUMICA KOJU SRBIJA OBOŽAVA PRE OPERACIJE MOZGA SAZNALA DA JE MUŽ VARA! Šenon Doerti o razvodu: "Osećala sam se tako izdano"
Foto: Instagram/theshando

nije joj bilo lako

GLUMICA KOJU SRBIJA OBOŽAVA PRE OPERACIJE MOZGA SAZNALA DA JE MUŽ VARA! Šenon Doerti o razvodu: "Osećala sam se tako izdano"

Pop kultura -

Glumica Šenen Doerti (52) otkrila je u premijernoj epizodi svog podkasta 'Budimo jasni' kako je saznala da ju je tadašnji muž varao dok se spremala za operaciju tumora na mozgu.

Šenon Doerti
foto: Printscreen/Instagram

'Osećala sam se izdano'

- Otišla sam u ordinaciju rano ujutru i otišla sam nakon što sam saznala da je moj brak zapravo završen, da je moj muž imao aferu dve godine - rekla je Doerti. Glumica je bila udata za reditelja Kurta Isvarienka, a ove godine su objavili da se razvode posle 14 godina.

- Osećala sam se tako izdano. Na kraju dana osećala sam se neverovatno nevoljeno od nekoga sa kim sam bila 14 godina, koga sam volela svim srcem - dodala je ona.

Bila je podvrgnuta zračenju i prolazila kroz razvod

Glumica je bila u pratnji porodice i prijatelja, a iako je operacija uspela, morala je na zračenje. Glumica je ispričala koliko joj je bilo teško da se bori protiv bolesti i istovremeno prođe kroz razvod.

- Morali ste da prođete kroz sve to dok ste pokušavali da shvatite da li je to istina ili ćete se razvesti - rekla je Šenen.

Šenon Doerti
foto: Profimedia/Backgrid

Razgovarala je sa ljubavnicom svog muža

Doerti i Kurt su se razveli u januaru, a ona je podnela zahtev za razvod tek u aprilu.

- Bila sam zbunjena steroidima i mnogim stvarima zbog operacije, jer nisu hteli da mi otiče mozak. I iskreno, i dalje je veoma teško. Da, donela sam odluku da se razvedem, ali imam mnogo uspomena sa tom osobom - rekla je ona. Navodno, glumica je razgovarala sa devojkom sa kojom ju je muž varao.

- Ako delite 14 godina zajedno i prevarili ste, zar ta osoba ne zaslužuje apsolutnu istinu bez obzira koliko boli? - rekla je glumica.

Podsetimo, glumici, koja je poznata po ulozi u seriji 'Beverli Hils, 90210', 2015. godine dijagnostikovan je rak dojke, a u junu se proširio na njen mozak. Nedavno je govorila o tome, sva optimistična i iskrena o bolesti, četvrtoj fazi raka dojke.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

01:02

Glumica Šenon Doerti pre operacije na mozgu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track