NOVI SNIMCI IZ LUDOG PROVODA BONDOVE DEVOJKE U BEOGRADU: Olga Kirilenko uživala u društvu ovih opasnih frajera (VIDEO)
Foto: EPA Franck Robichon

uživala

NOVI SNIMCI IZ LUDOG PROVODA BONDOVE DEVOJKE U BEOGRADU: Olga Kirilenko uživala u društvu ovih opasnih frajera (VIDEO)

Pop kultura -

Jedna od najlepših žena sveta, Olga Kirilenko, uživa u čarima noćnog života Beograda. Glumica i model objavila je na svom Instagramu snimke sa scene poznatog kluba "Lafajet" i kako pleše u društvu Čarlija Čaplina.

1 / 3 Foto: Instagram

Pravo iz publike uzela je učešće u šou-programu, a odmah su krenule priče da francusko-ukrajinska umetnica u našem glavnom gradu snima svoj novi film u Srbiji. Glumica je uživala društvu kolege Frenka Grila i Olivera Trevena.

01:05

Poslednji je prvi. Olga Kirilenko se provodi u Beogradu

Oliveru su se najviše dopali naši narodnjaci, a snimio je klip kako polaze u ludi provod. Grilo je nije kačio fotografije iz provoda, već pogled s prozora svog hotela.

Olga Kirilenko
foto: EPA Franck Robichon

Od Ukrajine do Pariza

Slavu u svetu filma Olga Kirilenko je stekla igrajući u 22. delu filma o tajnom britanskom agentu - "Zrno utehe". Rođena je 1979. u Berđansku, sa 16 godina otišla je u Pariz da se bavi modelingom. Glumačku karijeru je počela 2004, a poslednjih godina gledali smo je u Netfliksovoj mini-seriji "Treason", superherojskom filmu "Crna udovica" 2021, a najsvežija uloga joj je u filmu "Extraction 2" od ove godine, gde glumi uz superstara Krisa Hemsvorta.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track