ZATRAŽIO RAZVOD ČIM JE UGLEDAO NJEN ŠOK SNIMAK: Slavna glumica sad UPECALA engleskog aristokratu koji NE ZNA ŠTA ĆE SA PARAMA FOTO
Foto: Dean / SplashNews.com / Splash / Profimedia

NOVA LJUBAV

ZATRAŽIO RAZVOD ČIM JE UGLEDAO NJEN ŠOK SNIMAK: Slavna glumica sad UPECALA engleskog aristokratu koji NE ZNA ŠTA ĆE SA PARAMA FOTO

Pop kultura -

Glumica i njen bivši suprug saopštili su u septembru da se razvode, posle četiri godine braka. Nakon što je video odnosno čuo sporan snimak sigurnosne kamere, doneo je odluku o razvodu. Kasnije je tražio zajedničko starateljstvo nad njihovim ćerkama, ona se žalila da joj je zabranjivao da putuje sa decom. Na kraju je postignut dogovor, van suda. Sofi Tarner je nakon nimalo lakog perioda, pronašla novu ljubav.

Sofi Tarner, Džo Džonas
foto: Profimedia

Sofi Tarner i britanski aristokrata Peregrin Peri Džon Dikinson Pirson viđeni su nedavno u Londonu kako se ljube. Izvor je ispričao da njih dvoje postaju sve bliskiji i da ona obožava da provodi vreme sa njim. Rano je reći da li se radi o ozbiljnoj vezi, ali se zasada sve odvija kako treba.

Sofi Tarner
foto: Dean / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Za ovu vezu saznalo se krajem oktobra kada je par primećen u Parizu, poljupci se tumače kao još jedna potvrda romanse.

Pirson važi za jednog od najpoželjnijeg neženje u Velikoj Britaniji. Bogatstvo njegove porodice procenjuje se na 225 miliona dolara. Nova ljubav Sofi Tarner je najstariji sin i naslednik četvrtog vikonta Kaudreja Majka Pirsonsa koji je javnost poznat kao bivši flmski producent. U njegovom vlasništvu je prava medijska imperija.

Sofi Tarner
foto: Dean / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ono što je u početku ličilo kao kratotrajna romansa, počinje da liči na nešto drugo. Da li je Sofi spremna za tako nešto samo nekoliko meseci nakon razvoda?

"Nakon četiri prekrasne godine braka zajednički smo odlučili da prijateljski prekinemo naš brak. Postoji mnogo spekulacija o razlogu, ali ovo je zaista zajednička odluka i iskreno se nadamo da svi mogu da poštuju naše želje za privatnošću za nas i našu decu", glasi saopštenje Sofi Tarner i Džoa Džonasa o razvodu.

Džo Džonas, Sofi Tarner
foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac je sredinom oktobra povukao zahtev za brakorazvodnu parnicu, koji je predao u maju sudu u Majamiju. Odlučili su da sve reše u četiri oka i raziđu se mimo sudnice. Bivši par je zahvaljujući posredovanju doneo privremeni dogovor o starateljstvu nad decom (imaju dve ćerke). U dokumentima se navodi da nameravaju da sve probleme reše prijateljski. Tarner i Džonas rešili su da njihove ćerke provode po dve nedelje sa jednim roditeljem pa sa drugim roditeljem. "Na pravom sam mestu, u pravo vreme, činim pravu stvar", napisao je Džonas nakon važne odluke o starateljstvu.

(Kurir.rs/Blic žena/Prenela:T.B.)

Bonus video:

00:06

Jelena Karleusa jos u junu na nastupu nagovestila razvod

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja