BIVŠA ŽENA URNISALA KEVINA KOSTNERA: Nakon vesti da je u vezi sa mladom pevačicom uputila mu BRUTALNE REČI od kojih se sve puši
Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

žestoko

BIVŠA ŽENA URNISALA KEVINA KOSTNERA: Nakon vesti da je u vezi sa mladom pevačicom uputila mu BRUTALNE REČI od kojih se sve puši

Pop kultura -

Kao bomba je u svim medijima odjeknula vest da je glumac Kevin Kostner nakon samo tri meseca od razvoda uplovio u novu romansu.

Poznati umetnik razveo se od supruge Kristin Baumgartner sa kojom je bio u braku 19 godina, a nagađalo se da je nakon nje otpočeo romansu sa glumicom Ris Viderspu.

Kevin Kostner
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Risin portparol za medije je demantovao tu informaciju, a onda su obelodanjene slike sa Kariba, na kojima je sa poznatom pevačicom Džul Kilčer koja je 19 godina mlađa od njega.

Njih dvoje proveli su nekoliko dana na Karibima baveći se humanitarnim radom, a snimci koji su isplivali u javnosti uzburkali su i njegovu bivšu ženu.

Ravnodušna ili ne?

Prvi put nakon ovih navoda oglasila se i njegova bivša supruga Kristin Baumgartner. Ona je prijateljima ostavila brutalan komentar na vest o njegovoj romasi sa mladom pevačicom, a čini se da reči i dalje odzvanjaju.

Kristin Baumgartner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je istakla da nije prijatno videti bivšeg nakon teškog razvoda kako se zabavlja. Međutim, Kristin Baumgartner misli da je moglo biti i gore, rekavši prijateljici da bi poslednja stvar koju bi želela jeste da neka k*rva željna slave dođe i glumi mamu njihovoj deci.

- Kristin je rekla da nije iznenađena što je Kevin napredovao tako brzo, ali nije morao da to učini tako očiglednim tako što je obavio ruke oko nje - kaže bliski prijatelj za DailyMail.com.

Izvor je dodao da je Kristini laknulo što Kostner ne izlazi sa "lovcem za slavom" i što Džul izgleda kao "normalna osoba".

Kristin Baumgartner, Kevin Kostner
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Rekla je da se raduje zbog njega, ali i dalje nije sjajan osećaj videti svog bivšeg sa nekim novim - rekao je prijatelj.

Brutalan razvod

68-godišnji glumac i njegova 49-godišnja supruga, posle 19 godina braka bili su upleteni u višemesečni pravni rat koji se iznenada završio u septembru.

Sada kada je Kostner nastavio dalje sa svojim životom, Kristin je rekla prijateljima da "nikada nije mogla da zamisli da se on i Džul zabavljaju, ali u retrospektivi to ima smisla."

Kevin Kostner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Oboje se bave muzikom, onim kaubojskim stvarima. Šta joj se ne sviđa. Džul je barem prizemna osoba i ima svoje stvari - rekao je izvor i dodao:

- Kristin je rekla da je poslednja stvar koju želi da dođe neki tragač za slavom i glumi mamu njihovoj deci. Ali Džul ima svog sina, ona ima svoj život i nije kopačica zlata. Tako da je to olakšanje.

Kristin i Kevin imaju troje dece, Kejden (16), Hejs (14) i Grejs (13).

Kevin Kostner
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U julu, Kristin je izbačena iz vile para vredne 145 miliona dolara, a napolju su viđeni kombiji u pokretu. U svom svedočenju prvog dana, Kristin je rekla da joj je potrebno više novca da obezbedi odgovarajući dom za njihovo troje dece.

Par se nagodio, a odluka još uvek nije poznata javnosti. Spekuliše se da bi dogovor podrazumevao da Kostner plaća 75.000 dolara mesečno kao izdržavanje dece.

(Kurir.rs/DailyMail)

Bonus video:

00:08

PESMA POSVEĆENA BIVŠOJ ŽENI? Severina konačno priznala RAZVOD, a Igor Kojić objavio snimak koji je ZAINTRIGIRAO SVE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track