LEONARDO DIKAPRIO PROVEO NOĆ S FATALNOM PLAVUŠOM: Ljubio je njenu sestru i pre nego što se ona rodila, pogodite koliko ima godina
Foto: Jerod Harris / Getty images / Profimedia

PROVODILI SE

LEONARDO DIKAPRIO PROVEO NOĆ S FATALNOM PLAVUŠOM: Ljubio je njenu sestru i pre nego što se ona rodila, pogodite koliko ima godina

Pop kultura -

Leonardo Dikaprio poznat je po naklonosti prema mlađim ženama. A sada, 30 godina nakon što se zabavljao s njenom starijom sestrom, Leo je proveo noć uživajući u društvu Loti Mos (25) u poznatom londonskom noćnom klubu.

Očevici su otkrili kako su sedeli zajedno tokom žurke.

„Imate Leonarda i Loti u istoj prostoriji, normalno da su gravitirali jedno prema drugom“, rekao je jedan izvor za Daily Mail.

Leonardo Dikaprio
foto: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

„Pričali su i smejali se do kasnih sati, sve dok nije bilo vreme za polazak. Napustili su klub u ranim satima nakon što su se jako dobro proveli. Ljude je to navelo na tračeve jer oboje su poznate osobe koje uživaju u dobrom vremenu“, dodao je izvor.

„Leo i Loti su se odlično zabavljali i činilo se da su jako bliski. Stigli su odvojeno, ali u razmaku od samo nekoliko minuta bili su za stolom s drugim prijateljima. Njihova bliskost je privlačila poglede, a ljudi u klubu su spominjali Kejt, kao i činjenicu da je Loti u pravim godinama za Lea“, rekao je drugi izvor za The Sun.

Loti Mos
Loti Mosfoto: Steve Vas / imago stock&people / Profimedia

Loti je prethodno hodala s Aleksom Majtonom iz „Made In Chelsea“ devet meseci 2017. godine. Potom su je povezivali s bubnjarom The Vampsa Tristanom Evansom, ali i Bruklinom Bekamom i TV voditeljem Romanom Kempom.

Ranije te večeri Dikaprio (49) je bio na londonskoj projekciji svog najnovijeg filma „Killers Of The Flower Moon“ s koleginicom Lili Gledstoun.

Leonardo Dikaprio
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon toga je otišao u restoran i bar Chiltern Firehouse koji je popularan među poznatima. U bar na žurku je stigao pre Loti. Ona se nije ni rodila kad je Dikaprio s njezinom sestrom Kejt imao kratak ljubavni odnos u decembru 1993, malo ranije pre nego što je ona ušla u vezu s Džonijem Depom.

Kejt Mos
Kejt Mosfoto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Par se upoznao u svojim tinejdžerskim godinama i provodili su puno vremena zajedno, a smatra se da je njihova romansa bila kratka. Dikaprio je trenutno u vezi s italijanskom manekenkom Vitorijom Čereti (25), za koju njegovi prijatelji kažu da je njom „opijen“.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ The Sun/ L. S)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track