DOBILI BLIZANCE PA RAZVODOM ŠOKIRALI SVET: Nakon raskida prodala prsten i ZARADILA MILIONE, a on dobio DESETORO DECE
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ZOVU JE KRALJICA BOŽIĆA

DOBILI BLIZANCE PA RAZVODOM ŠOKIRALI SVET: Nakon raskida prodala prsten i ZARADILA MILIONE, a on dobio DESETORO DECE

Pop kultura -

Prošlo je devet godina otkako se razvela pevačica čija je pesma "All I Want for Christmas" već godinama vesnik zime i praznika. Reč je o Maraji Keri (54), koja u ljubavi nije imala toliko sreće kao u muzici. Sudbonosno "da" izgovarala je dva puta. Najpre 1993. Tomiju Motoli, šefu Sony Musica, koji je čuo njene demo snimke i otvorio joj put ka zvezdama.

Potpisala je ugovor s diskografskom kućom Columbia i izdala prvi album. Ipak, razveli su se 1998, a onda je na snimanju spota za pesmu "Bye, Bye" upoznala glumca Nika Kenona (43), s kojim se u aprilu 2008. venčala. Dve godine kasnije ostala je trudna, a kada su objavili da čekaju blizance, oduševili su javnost.

Maraja Keri
foto: Profimedia

Na treću godišnjicu braka, 30. aprila 2011. na svet su stigli dečaci Monro i Morokan Skot. Činilo se kako Maraja i Nik imaju skladan brak i da sve funkcioniše onako kako treba, a onda su početkom decembra 2014. podneli zahtev za razvod. U braku su bili šest godina, a uprkos tome što im brak nije uspeo, ostali su u dobrim odnosima i zajedno odgajaju decu.

"Nema ljutnje i zle krvi. Na kraju, radi se samo o tome da stavimo decu na prvo mesto i obezbedimo da imaju najbolje detinjstvo koje mogu da imaju", rekao je 2017. Nik za časopis People. Maraju su nakon toga povezivali s raznim muškarcima, a da se radi o ozbiljnoj vezi znalo se kada je na ruci zablistao prsten. Dao joj ga je australijski milijarder Džejms peker 2016. godine.

Maraja Keri
foto: Profimedia

Zajedno su bili nešto manje od godinu dana, ali nisu se venčali. Što ne znači da prsten nije zadržala... Na kraju ga je i prodala 2018, i to za oko 2 miliona evra. Nakon toga je počela da se zabavlja s Brajanom Tanakom (40), s kojim je u vezi sedam godina. Ipak, plesač se nije pojavio na njenom šouu "Merry Christmas One and All!", koji je bio u Kaliforniji u novembru ove godine, pa su počele špekulacije kako su raskinuli. Keri je s njim poslednji put objavila fotografiju u decembru 2022, a on na toj društvenoj mreži nije bio aktivan od juna.

Nik Kenon, Maraja Keri
foto: Profimedia

I kod Nika se dosta toga promenilo. Pre svega, dobio je puno dece s različitim ženama. Tačnije, otac je dvanaestoro dece. Najstariji su mu blizanci koje je dobio s pevačicom, i sada imaju 12 godina. Najmlađe dete ima godinu dana, reč je o devojčici imena Hejlo Meri, koju je dobio s Alisom Skot, s kojom je u aprilu 2021. dobio sina Zena, a koji je umro pet meseci nakon rođenja.

Nik Kenon
foto: Profimedia

S Britani Bel ima sinove Goldena i Rajs i ćerku Pauerful Kvin. Blizance Zajona i Zilion i ćerku Bjutiful Cepelin dobio je s Ebi De La Rosom, zatim sina kom su dali ime Ledžendari Lav ima s Bre Tajesi, a ćerku Oniks Ajs Kol s Lanišom Kol.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S)

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track