CMIZDREO NAKON RAZVODA PA UPECAO ZNATNO MLAĐU I UDATU KOLEGINICU: Slavni glumac ODLEPIO za njom, ne mari više ni za šta (FOTO)
Foto: Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NIJE MU DUGO TREBALO

CMIZDREO NAKON RAZVODA PA UPECAO ZNATNO MLAĐU I UDATU KOLEGINICU: Slavni glumac ODLEPIO za njom, ne mari više ni za šta (FOTO)

Pop kultura -

Filmski superheroj Hju Džekmen nedavno je dospeo u žižu javnosti nakon što se pročulo da se razvodi od svoje dugogodišnje supruge Deboe Li Fernes.

Njihova brakorazvodna parnica je još u toku, a Džekmen izgleda nema strpljenja da sačeka da se ona zvrši, već nastavlja da živi život onako kako smatra da je najbolje.

On je nedavno dovođen u vezu sa nekoliko holivudskih lepotica, ali ni jednu od tih romansi Hju nije potvrdio u javnosti. Ipak, sada se ponovo šuška o njegovoj vezi sa dosta mlađom koleginicom Satonom Foster.

I možda to ne bi bilo ništa čudno da ona nije u braku i ima muža.

- Njihova romansa je javna tajna na Brodveju - priča izvor blizak glumcu, koji kaže da su se Hju i Saton zbližili kada su radili na mjuziklu "Muzičar". Sve se odigralo tokom godine koja je na izmaku, pa otuda i spekulacije da je ona ta koja je utešila glumca kada je odlučio da na svoj brak definitivno stavi tačku.

Hju Džekmen, Hju Džekman
foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Drugi izvor kaže da je Džekmen opsednut Satonom od trenutka kada ju je upoznao. On navodi da je on išao za njom svuda, poput nekog zaljubljenog šteneta.

- Tokom zajedničkog vremena koje su proveli na Brodveju Hju je Saton tretirao kao veliku zvezdu – svima je bilo jasno da ga je potpuno opčinila - napominje izvor.

Saton je takođe otkrila da su postali „stvarno bliski“ kada su zajedno radili probe za šou i priznali su da su se dogovorili da „dođu zajedno“ pola sata pre svakog nastupa kako imali vremena da se bolje upoznaju.

Oni su tada, i još uvek su, u braku sa drugim ljudima. Saton je udata od 2014. za drugog muža, scenaristu Teda Grifina, oca njihove usvojene ćerke, koja sada ima 6 godina.

U septembru su se Hju i Debora-Li (68) rastali posle 27 godina i imaju usvojenu decu Oskara (23) i Avu (18).

Rođendan, Rojters, Hju Džekmen

U vreme njihovog razlaza, izvor je rekao za GLOBE:

- Bili su više vezani jedno za drugo kao poslovni partneri nego kao muž i žena. Brak ime je bio poput dogovora brata i sestre. Stvari nisu funkcionisale na fizičkom ili romantičnom nivou.

Izvori kažu da Hju i Debora-Li sada rade na raspetljavanju njegovog bogatstva od 180 miliona dolara, a nova Džekmenova romansa može da zakomplikuje stvari.

(Kurir.rs/Glossy/T.B.)

Bonus video:

03:44

PORODICI KRUŠEVAC GETO PRETI RAZVOD!? Da li sin treba da studira ili da radi? SAZNAJTE U EMISIJI PUSTI BRIGU I LUDO SE ZABAVITE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track