"IMAO JE POSEBNO MESTO U MOJOJ SOBI...": Fatalnoj plavuši Dikaprio zapao za oko još PRE 10 GODINA! Odlepila za njim KAO KLINKA
Foto: Profimedia

BIO U VEZI SA NJENOM STARIJOM SESTROM

"IMAO JE POSEBNO MESTO U MOJOJ SOBI...": Fatalnoj plavuši Dikaprio zapao za oko još PRE 10 GODINA! Odlepila za njim KAO KLINKA

Pop kultura -

Leonardo Dikaprio (49) viđen je u sredu kako se druži i provodi u Chiltern Firehousu u Londonu sa Loti Mos (25), mlađom sestrom Kejt Mos s kojom je Leo bio dok se Loti još nije ni rodila, odnosno pre 30 godina.

Sada je otkriveno novo iznenađenje jer čini se da je Loti bacila oko na glumca još pre deset godina. U aprilu 2014. Loti je snimala za Teen Vogue i otkrila da je posvetila Leu celu zonu u svojoj sobi prepunu fotografija iz njegove „Romeo & Juliet“ faze.

Kler Dejns, Leonardo Dikaprio
foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

„Počelo je sa citatima i onda sam krenula da skupljam fotografije iz časopisa. Na vratima mog ormara je samo Džastin Biber, doduše. Onda je cela zona posvećena Leonardu Dikapriju, u njegovoj Romeo i Julija fazi, naravno. I Zek Efron ima svoj zid“, podelila je tada 16-godišnja Loti.

Loti Mos
foto: Steve Vas / imago stock&people / Profimedia

Leo je bio sa Lotinom sestrom Kejt kratko u decembru 1993., nešto pre nego što je ona počela da izlazi sa Džonijem Deppom. Dikaprio je trenutno u vezi s italijanskom manekenkom Vitorijom Ćereti (25) za koju njegovi prijatelji kažu da je njome „opijen“. Loti je trenutno slobodna, iako su je povezivali s brojnim poznatim imenima. Loti je okrenula leđa modelingu i okrenula se modelingu za odrasle na OnlyFansu gde prodaje i svoj donji veš. Navodno zarađuje do 30 000 funti mesečno putem te stranice.

(Kurir.rs/Jutarnji/T.B)

Bonus video:

00:07

Ovo je sestra Miljane Kulić, Tijana je kopija mame Marije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track