HALE BERI U HALJINI ISPOD KOJE SEVAJU GOLE GURI: Glumica izgleda kao MILION DOLARA u kešu, a svi pogledi uprti u BUJNO POPRSJE
Foto: William Volcov / Zuma Press / Profimedia

FOTO

HALE BERI U HALJINI ISPOD KOJE SEVAJU GOLE GURI: Glumica izgleda kao MILION DOLARA u kešu, a svi pogledi uprti u BUJNO POPRSJE

Pop kultura -

Holivudska glumica Hale Beri pre nekoliko dana prisustvovala je ceremoniji zatvaranja sve popularnijeg Red Sea International filmskog festivala u Džedi, a sve prisutne oborila je s nogu u neverovatno raskošnom izdanju. Proslavljena glumica uspela je u nameri da ispoštuje stroge kodekse oblačenja Saudijske Arabije, a da u isto vreme bude vrlo, vrlo seksi!

Hale Beri
foto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Hale Beri na crvenom tepihu pojavila se u haljini koja zaista ostavlja bez daha, a potpisuje je poznati libanski dizajner Eli Sab, čije su kreacije sinonim za visoku modu.

Pripada njegovoj kolekciji za jesen/zimu 2023. godine. Ova zanosna toaleta sačinjena je od svilenog tila i crno-zlatnog brokata, a krasi je bogat vez.

Haljina ima dugačke, zvono rukave i blage naramenice, te rol kragnu, a od struka pa naniže širi se u pun krug. Kroj je fantastičan, a zahvaljujući prozirnoj tkanini u gornjem delu veoma je izazovna i zavodljiva, iako je na prvi pogled zakopčana od glave do pete. Halije bujne grudi se jasno naziru i to bez grudnjaka, ali sve ipak izgleda veoma ukusno.

Hale Beri
foto: Red Sea Film Festival / AFP / Profimedia

Zgodna 57-godišnjakinja pustila je da ova kreacija govori sama za sebe, pa ju je upotpunila samo diskretnim minđušama, te nenametljivom, ali elegantnom šminkom i ležernom, niskom punđom.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track