EVO KOJE DETE PRINCA VILIJAMA I KEJT MIDLTON JE NAJBOGATIJE: Od ASTRONOMSKE CIFRE kojom već sad raspolaže PAŠĆETE S NOGU (FOTO)
Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

MALO JE IZNENAĐUJUĆE

EVO KOJE DETE PRINCA VILIJAMA I KEJT MIDLTON JE NAJBOGATIJE: Od ASTRONOMSKE CIFRE kojom već sad raspolaže PAŠĆETE S NOGU (FOTO)

Pop kultura -

Princeza Šarlot je najbogatija među decom princa Vilijama i Kejt Midlton. Kako piše Mirror, neto vrednost male princeze iznosi 3.5 milijardi funti, sve zahvaljujući njenoj majci Kejt i smislu za modu.

Princeza Šarlot
foto: Profimedia

"Iako je njena neto vrednost pala za 12 posto od 2021., ona još uvek nadmašuje starijeg brata, princa Džordža, očito zbog efekta Kejt Midlton, jer modni izbori članica kraljevske porodice mogu imati ogroman uticaj na aktuelne trendove", stoji u objašnjenju

Ima veliki uticaj na modu

Naime, sve što Kejt i Šarlot obuku, brzo se rasproda. Kao primer njenog uticaja na modu navode situaciju kada je Šarlot na Vimbldonu nosila par sunčanih naočara koji je privukao pažnju mnogih.

princeza Šarlot
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Njena garderoba sadrži modne kombinacije slavnih dizajnera poput Aleksandera Mekvina, ali i brendova poput Džona Luisa, Nexta i Zare. "Takođe voli prsluke, mašne za kosu, čarape do kolena i Meri-Džejn kožne cipele", pišu britanski mediji. Inače, istraživanje Brand Financea navelo je Kejt kao najmoćniju kraljevstvu influenserku.

Kejt Midlton, princeza Šarlot
foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Džordžova trenutna neto vrednost je nešto manja, 3.4 milijarde funti, a izračunata je na osnovu procenjenog budućeg nasledstva dece i njihovih pojedinačnih uticaja na ekonomiju Ujedinjenog Kraljevstva.

(Kurir.rs/Index.hr/T.B)

Bonus video:

00:51

MISLILI STE DA SU BOGATA DECA INSTAGRAMA BAHATA? Dobro pogledajte ovog klinca iz Srbije, kupa se u NOVCU i uživa (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track