STARI KOLAČ KOJI JE U NEZABORAVNOJ ULOZI PROSLAVILA MILENA DRAVIĆ! Pravi se od sastojaka koje svi imaju, a praznik je za nepca!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

STARI KOLAČ KOJI JE U NEZABORAVNOJ ULOZI PROSLAVILA MILENA DRAVIĆ! Pravi se od sastojaka koje svi imaju, a praznik je za nepca!

Pop kultura -

Nastavlja se pripremanje najslađih poslastica u slatkoj nedelji emisije Majke I Snajke.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Najrazličite deserte takmičari će tokom cele nedelje pripremati uz pomoć profesionalnog poslastičara Dušana Jeličića iz kompanije Stamevski. Sav prikupljen prihod iz emisije odlazi u humanitarne svrhe.

U kultnoj seriji "Metla bez drške" koja se emitovala na RTS devedesetih godina, Milena Dravić je tumačila lik urnebesne komšinice Dušice, koja je redovno pitala dečaka iz njenog susedstva Zlatka da li hoće šnenokle. Njenom šuškenju prilikom izgovaranja ove rečenice svi su se smejali I rado ga oponašali.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Porodica Đurković danas će se oprobala upravo u pravljenju šnenokli, stare domaćinske poslastice. Naravno, iz svesrdnu pomoć poznatog poslastičara i njegove stručne savete.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Takmičarke su se odlično snašle, što je potvrdio i polsastičar Dušan.

Stefan je pogodio da su za nijansu slađe šnenokle snajkine i odneo dnevnu nagrad od 10.000 dinara.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:49

POZNATI KUVAJU U EMISIJI MAJKE I SNAJKE Recept za pileća krilca sa pivom kakve dosad niste probali, za sam kraj VIP nedelje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track