KUPA SE U MILIONIMA, RODILA MU ČETVORO DECE, A MORALA DA ŽMURI NA OBA OKA: Godinama joj bio NEVERAN, jedna afera ih i danas prati
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

NI BEKAM NIJE SVETAC

KUPA SE U MILIONIMA, RODILA MU ČETVORO DECE, A MORALA DA ŽMURI NA OBA OKA: Godinama joj bio NEVERAN, jedna afera ih i danas prati

Pop kultura -

Bivši fudbaler Dejvid Bekam i modna dizajnerka Viktorija Bekam u braku su 24 godine. Svašta se događalo u njihovim životima, ali čini se kako je njihova ljubav toliko jaka da je izdržala sve krize.

S obzirom na to da je Dejvid u fudbalskoj penziji, što ne znači da i dalje ne zarađuje pozamašan iznos, često se mogu čuti komentari kako sada živi na račun žene jer ona pak ne planira da stane s modnim kreacijama.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Odnos im možda izgleda skladno, ali zapravo su u braku imali mnoge skandale i ljubavne afere. Kad su Dejvid i Viktorija započeli svoju vezu, bili su oko toga vrlo tajanstveni. Ne samo zato što su je krili od medija jer su oboje bili slavni već i zato što je Viktorija u to vreme imala dečka, kog je varala s Dejvidom. Zato je znalo da se komentariše da je kasnije bila popustljiva kad ju je sustigla karma. Naime, Dejvid je Viktoriju u više navrata varao, a ona mu je uvek opraštala.

Viktorija Bekam
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

"Biti u braku toliko vremena - tu ima mnogo posla. Naša veza je vremenom postala komplikovana", rekao je Dejvid krajem 2018. godine, a i Viktorija je za Vogue rekla kako nastoje da ignorišu gluposti i uvek nastave dalje, kao da se ništa nije dogodilo. Svoju intimu čuvaju uglavnom za sebe, a Viktorija je jednom prilikom ispričala da su u prvom zajedničkom stanu imali sobu koja im je služila za vođenje ljubavi s različitim erotskim igricama i ogledalom na plafonu.

Prva prevara za koju se saznalo bila je 2004. godine, kada je tadašnja lična asistentkinja Dejvida Bekama, Rebeka Lus, u javnosti otkrila da je imala aferu s Dejvidom. Priložila je fotografije koje je slao i otkrila detalje njihovog seksualnog odnosa.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Dejvid je jako dobar ljubavnik. Na skali od jedan do deset dajem mu osam. Bio je dobar, ali on i izgleda kao da je dobar u krevetu. Intiman je i lepo je kad je muškarac takav u spavaćoj sobi", pričala je Rebeka tada, a Dejvid je demantovao vezu. Viktorija mu je poverovala i nakon toga je ostala trudna s njihovim trećim sinom.

Nakon toga je manekenka Sara Marbek javno priznala da je dve godine bila u vezi s Bekamom, a romansa je navodno bila pre afere s Rebekom. Rekla je da su imali seks puna 4 sata kad su se upoznali i da su se povremeno viđali dve godine.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

2007. godine je jedna prostitutka bosanskog porekla Irma Nici ispričala da je imala aferu s Dejvidom. Ona je pre nešto više od deset godina za magazin "In Touch" ispričala kako je bila intimna s njim.

'Vodili smo ljubav 15 minuta. Na skali od jedan do deset, kao ljubavnik, dala bih mu ocenu 7,5", rekla je Irma tada. Bekam je to oštro demantovao i tužio pomenuti časopis. Navodilo se i kako je Nici i još jednoj devojci platio 6.000 dolara za grupne intimne odnose, što je demantovao.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Ne nosim hiljade dolara u gotovini kada putujem. Jedini način na koji sam mogao da dobijem 10.000 dolara u gotovini bio je da ih dobijem od svog menadžerskog tima. Nisam tražio ni od jednog člana mog menadžerskog tima da mi da hiljade dolara u gotovini kada sam bio u Njujorku u avgustu 2007. godine", govorio je bivši kapiten engleske reprezentacije.

Bekam je tražio odštetu od 25 miliona dolara, ali izgubio je sudski spor, iako je kasnije časopis objavio da su tvrdnje bile lažne. Ipak, branili su se da je Irma imala pravo na slobodu govora prema ustavu Amerike.

(Kurir.rs/ Stil/ L. S)

Bonus video:

00:02

Kruz Bekam u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track