"TO NIJE OSVETA, VEĆ..." Šok transformacija bivšeg muža Britni Spirs! Za 5 meseci smršao 20 kg, a sad se i oglasio POSLE SVEGA
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

PREPORODIO SE

"TO NIJE OSVETA, VEĆ..." Šok transformacija bivšeg muža Britni Spirs! Za 5 meseci smršao 20 kg, a sad se i oglasio POSLE SVEGA

Pop kultura -

Sem Asgari otkrio je da je prošao kroz veliku transformaciju nakon razvoda od Britni Spirs. Prema Page Sixu, bivši muž slavne pevačice tvrdi kako je u proteklih pet meseci izgubio 15 do 20 kilograma, a prema fotografijama do kojih je pomenuti portal došao, Asgari izgleda mršavije nego ikad.

- Ponekad kada se nađete u situaciji da niste toliko koncentrisani na sebe, može vam biti teško da primetite svoje fizičke promene koje svi ostali primećuju - rekao je Asgari, koji je podneo zahtev za razvod od slavne pevačice u avgustu. Dodao je kako je nedavno prošao kroz "duhovni" i energetski pomak".

- Imam više vremena za sebe i više se fokusiram na sebe - objasnio je i nastavio kako je biti sam stvarno dobra prilika da se pojedinac fokusira na sebe.

Asgari je dodao da, iako je transformacija usledila nakon njegovog spornog razlaza s pop zvezdom, to "nije nužno proizašlo iz osvete, već iz samoljublja".

- Ponekad se previše usredsredite na sebe - rekao je, dodajući da je "ljubav prema sebi nešto što bi trebalo da svako praktikuje".

Sem Asgari
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uprkos tome što je pokazao svoju ubitačnu fizičku građu na fotografiji bez majice za najnoviju PETA-inu kampanju za udomljavanje životinja, 29-godišnji Asgari ne planira da pokazuje ​​svoje novo telo "nijednom novom romantičnom partneru".

- Trenutno sam fokusiran na posao. Definitivno se neću uskoro pridružiti nijednoj aplikaciji za upoznavanje. To je sigurno - istakao je.

Britni Spirs
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Asgari i Spirs, koji su počeli da se zabavljaju 2017. godine, upoznali su se na snimanju spota za "Slumber Party". Pre nego što su se rastali, u braku su bili godinu dana. Iako nisu javno otkrili zašto su se razišli, u to vreme se šuškalo da su nevera i zlostavljanje imali veze s njihovim razvodom.

Nakon razlaza, Asgari i 42-godišnja Spirs vodili su bitku za starateljstvo nad kućnim ljubimcem koja se završila tako što je pevačica zadržala četiri njihova psa, dok je Asgariju dodeljen njihov doberman, Porša. U to vreme, Spirs je mogla da drži svog australijskog ovčara po imenu Sojer, jorkija po imenu Hana i još dva manja psa.

Sem Asgari
foto: 007 / Jackie Chan & Chris Tucker / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Otkako je podelio starateljstvo nad svojim štenadima, Asgari se udružio s PETA-om kako bi podstakao ljude da ih udome iz lokalnih skloništa.

- Uvek udomljuj, nikad ne kupuj - poručuje Asgari u sklopu kampanje.

- Broj životinja bez doma je na vrhuncu, a kupovina pasa samo pogoršava situaciju. Moramo da prestanemo da podržavamo trgovinu kućnim ljubimcima i uzgajivače i počnemo da udomljavamo iz skloništa ili spasilačkih grupa - stoji u njegovoj objavi vezanoj za PETA-u.

Podsetimo, Asgari i Britni su prvih godinu dana vezu držali u tajnosti, jer je Spirs u to vreme još bila pod očevim starateljstvom. Venčali su se u septembru 2021. godine, nakon pet godina veze. Britni je napokon bila slobodna od očevog nadzora i činilo se da joj napokon dolaze bolji dani, da će konačno imati mira, pa možda čak i razmišljati o povratku muzici. Doduše, nije bilo tako - problemi su se nizali, a glasine o nevoljama u braku pojavile su se još u maju ove godine.

(Kurir.rs/ Page Six/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

01:06

Bizarni video Britni Spirs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track