VERENICA MILOŠA BIKOVIĆA POZIRALA U PRIPIJENOJ HALJINI I POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Ivana UŽIVA u Moskvi sa svojim verenikom
Foto: Damir Dervišagić

u poodmakloj trudnoći

VERENICA MILOŠA BIKOVIĆA POZIRALA U PRIPIJENOJ HALJINI I POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Ivana UŽIVA u Moskvi sa svojim verenikom

Pop kultura -

Trudna Ivana Malić trenutno vreme provodi u Rusiji sa partnerom Milošem Bikovićem.

Ivana je u poodmakloj trudnoći i veoma je aktivna trudnica, a sada sa svojim verenikom uživa u čarima Moskve.

Ona je poslednje vreme aktivna na društvenim mrežama, a sada je pozirala u haljini pripijenoj uz telo zbog koje joj je njen trudnički stomak bio u pravom planu.

Mnogi su na fotografiji primetili i njen verenički prsten od vrednog kamena, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali.

"Prelepa si", "blistaš", "koliko ti lepo stoji trudnoća", samo su neki od komentara.

Podsetimo, najpopularniji glumac sa naših prostora i crnogorska pravnica, koji se zabavljaju nešto više od dve godine, s nestrpljenjem očekuju prvo dete, a lepa Ivana na svet će doneti dečaka.

Miloš se, čim se saznalo za trudnoću, oglasio na svom Instagramu povodom Ivanine trudnoće i potvrdio radosnu vest.

- Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati - izjavio je Biković tada.

(Kurir.rs/Blic/T.B)

Bonus video:

01:12

MILOŠ BIKOVIĆ SEDEO U KAFIĆU, PA SPAZIO KAMERE, SAMO JE OVO URADIO! Nije moglo da prođe bez fanova: Pao i zagrljaj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track