OVO JE VILA TAMARE EKLSTON KOJU JE LJUBOMIR OPLJAČKAO: Vredi 70 miliona, ima 4 sprata i 57 soba, a koristi samo OVE PROSTORIJE
Foto: Printscreen, Youtube, Profimedia

pogledajte

OVO JE VILA TAMARE EKLSTON KOJU JE LJUBOMIR OPLJAČKAO: Vredi 70 miliona, ima 4 sprata i 57 soba, a koristi samo OVE PROSTORIJE

Pop kultura -

Ljubomir Romanov, čije je pravo prezime Radosavljević, uhapšen je juče u Beogradu. Zbog sumnje da je u toku 2019. godine organizovao niz pljački u Londonu. On je, kako se sumnja, sa još pet lica upadao u luks vile, a jedna od njihovih meta bila je i vila Tamare Eklston, ćerke vlasnika Formule 1.

Vila, čija se vrednost procenjuje na 70 miliona funti i ima 57 soba, nalazi se u Londonu, u jednom od najelitnijih delova grada, a Tamara je tog decembra 2019. godine sa suprugom i ćerkom otputovala na odmor u Laponiju. Iz kuće su joj tada odneti dijamanti, nakit i stvari u vrednosti od 26 miliona funti.

Ljubomir Radosavljević
foto: Printscreen

Tamara je najbogatija srpska naslednica. Ona je ćerka Bernija Eklstona i Slavice Eklston, koja se od svog supruga razvela za 58 sekundi, a nasledila je oko 3 milijarde dolara.

Tamara i njena sestra Petra žive luksuzan život, te imaju svoje domove u elitnom kraju Londona, ali pored toga Tamara je kupila nekretnine u Americi i u drugim delovima Engleske, a najskuplja nekretnina u njenom posedu vredi oko 300 miliona dolara i ima 57 soba.

1 / 7 Foto: Printscreen

Manekenka je otvorila vrata svog doma u emisiji "Tamara's World", a tom prilikom otkrila je da njen suprug ona i deca koriste samo svoje sobe, kuhinju i dnevni boravak. Vila u kojoj žive izgrađena je na četiri sprata 1900. godine, a u podrumu ima još dodatna dva sprata.

Vrednost ove vile gotovo da se udvostručila nakon što je Tamara 2013. završila dvogodišnje renoviranje.

Oni u svom domu imaju urađen i spa centar, a nameštaj je klasičan i jako elegantan.

(Kurir.rs/ A.G.)

Bonus video:

00:09

Lopov se prekrstio pa ukrao, u crkvi na Zlataru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track