VIKTORIJA DEJVIDU OPROSTILA SVE PRELJUBE, A CEO ŽIVOT OD NJEGA KRIJE JEDNU STVAR: "Kada bi to saznao, mislim da bi tražio razvod"
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

JEDNU STVAR NA NJOJ NIKAD NIJE VIDEO

VIKTORIJA DEJVIDU OPROSTILA SVE PRELJUBE, A CEO ŽIVOT OD NJEGA KRIJE JEDNU STVAR: "Kada bi to saznao, mislim da bi tražio razvod"

Pop kultura -

Bivši fudbaler Dejvid Bekam i modna dizajnerka Viktorija Bekam u braku su 24 godine. U više navrata pričalo se kako ju je Dejvid prevario, dosta tih afera bilo je potkrepljeno i dokazima, ali čini se kako to nije mnogo zabrinjavalo Viktoriju. Oprostila mu je sve preljube, izdržali su sve krize i dobili četvoro dece, trojicu sinova i ćerku.

Viktorija Bekam
foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Osim što je bila zaluđena muzikom, Viktorija je oduvek imala smisla i za modu i kozmetiku. Sada je u intervjuu za Allure otkrila koju stvar već godinama krije od supruga. Reč o njenom pravilu u bjuti rutini.

Viktorija Bekam
foto: Printscreen Instagram

"Opsednuta sam svojim obrvama. Moj suprug me nikada u životu nije video bez obrva", rekla je Viktorija. Istakla je da su one najvažnije na njenom licu i da bi je nekadašnji fudbaler verovatno ostavio da je vidi bez obrva.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Kada bih se našla na pustom ostrvu jedina stvar koju bih ponela bili bi preparati za obrve", ispričala je svojoj šminkerki Lisi Eldridž.

"Znaš, Dejvid me nikada nije video bez nacrtanih obrva. Iskreno, mislim da bi tražio razvod da me vidi takvu", zaključila je.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S)

Bonus video:

00:02

Kruz Bekam u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track