UHVATILE SE POD RUKU I SKALA LEPOTE JE EKSPLODIRALA: Ceo svet gleda u FATALNE OBLINE Sofije Vergare i duge noge Hajdi Klum
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

FOTO

UHVATILE SE POD RUKU I SKALA LEPOTE JE EKSPLODIRALA: Ceo svet gleda u FATALNE OBLINE Sofije Vergare i duge noge Hajdi Klum

Pop kultura -

Usred kišne večeri u Zapadnom Holivudu u Kaliforniji, glumica Sofija Vergara i manekenka Hajdi Klum provele su sjajno veče u restoranu Madeo. Držale su se za ruke prilikom ulaska u restoran, a kako se od njih i očekuje - pojavili su se u izdanjima na koje niko ne ostaje ravnodušan.

Sofija Vergara, Hajdi Klum
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hajdi je izgledala sjajno u crnoj mini haljini od vinila koja je čvrsto prianjala uz njenu supermodelsku figuru. Prebacila je krzneni crni kaput preko svojih vitkih ramena i pažljivo hodala u štiklama do neba i nosila blistavu torbicu u jednoj ruci.

Sofija je pokazala svoju neverovatnu figuru peščanog sata u uskoj braon maksi haljini sa dugim rukavima i visokom kragnom. Duga kosa zvezdi „Moderne porodice” padala je niz grudi, a outfit je upotpunila cipelama na platformu.

Sofija Vergara, Hajdi Klum
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svoje osnovne stvari čuvala je u crnoj torbici Bottega Veneta. Inače, Sofija je svoj noćni izgled podelila sa pratiocima na Instagramu pre nego što je izašla. Kolumbijska lepotica objavila je snimak na kome se okreće i pokazuje svoju odeću od glave do pete.

Iako je Hajdi očigledno uživala u druženju sa prijateljicom Sofijom, ipak je najsrećnija kod kuće sa suprugom Tomom Kaulitzom, koji ju je pokupio automobilom na izlasku iz restorana.

Hajdi Klum
foto: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tokom vikenda, ona je podelila urnebesni snimak pevača Tokio Hotela koji se onesvestio na njihovom kauču u kariranoj božićnoj pidžami i šeširu Deda Mraza.

Tom je očigledno bio u dubokom snu jer se nije ni probudio kada je Hajdi sela pored njega i naslonila mu glavu na grudi. Nosila je i slatku kapu Deda Mraza i pidžamu koja se slagala sa njegovom.

Što se tiče Sofijinog privatnog života, ona se rastala od supruga Džoa Manganijela (46) u julu nakon sedam godina braka. Doduše, glumac poznat po filmu "Magični Majk" započeo je romansu sa prsatom plavušom Kejtlin O'Konor (33), sa kojom je navodno u vezi od septembra.

Kejtlin, koja je 18 godina mlađa od Sofije, prvi put je povezana sa Džoom nekoliko meseci nakon što je u javnost procurila vest da se njihov brak raskida.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/A.G.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track