NIKAD NE MOŽEMO DA STIGNEMO NA VREME: Kralj Čarls uhvaćen kako GUNĐA ŽENI, a svi IZNEVEROVALI kada su čuli kako je opisao događaj
Foto: Lensi Photography / SplashNews.com / Splash / Profimedia

komična situacija

NIKAD NE MOŽEMO DA STIGNEMO NA VREME: Kralj Čarls uhvaćen kako GUNĐA ŽENI, a svi IZNEVEROVALI kada su čuli kako je opisao događaj

Pop kultura -

Kralj Čarls Treći od 6. maja je britanski monarh, nakon smrti njegove majke Kraljice Elizabete Druge. Raskošna ceremonija, koja priliči kraljevskoj porodici oduševila je sve, a slike sa krunisanja obiše slu ceo cvet.

Neverovatan snimak

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: Julian Simmonds / Shutterstock Editorial / Profimedia

A svaki korak kraljevske porodice intrigira ljude, te se svaki snimak smatra dragocenim. Tako je i sa snimkom koji je nedavno dospeo u javnost, na kome se vidi da Kralj Čarls Treći gunđa svojoj supruzi Kamili Parker.

Snimak je nastao na dan njegovog krunisanja, a nervozni Kralj se domunđavao sa suprugom. Snimak je zaintrigirao masu ljudi, pa se uključio i profesionalni čitač sa usana, koji je otkrio šta je Čarls "gunđao" tog dana.

Zašto je kralj "gunđao"?

kralj Čarls, major Džoni Tompson
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Naime, kralj je u subotu 6. maja stigao u Vestminstersku opatiju malo ranije od planiranog, te je bio prinuđen da sedi ispred u kočiji nekih pet minuta pre nego što je ušao u crkvu.

Da situacija bude još komičnija, na ceremoniju krunisanja zakasnili su i princ Vilijam i njegova supruga Kejt sa decom, te nisu ušli u opatiju ispred njega, već su krenuli iza, kao deo procesije.

Šta kaže prevod?

I dok je čitav svet motrio na svaki pokret kralja Čarlsa, jedan stručnjak, koji čita sa usana, otkrio je šta je Čarls govorio Kamili dok su čekali u kočiji.

"Mi nikad ne možemo da stignemo na vreme", navodi se da je ovo rekao Čarls, pa je nastavio:

"Uvek nešto... Ovo je dosadno", rekao je navodno kralj.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track