STARLETA PRVI PUT POKAZALA SINA: Imala problematičnu trudnoću i morali su da operišu fetus, sada uživaju u porodičnoj idili FOTO
Foto: Profimedia

ponosni

STARLETA PRVI PUT POKAZALA SINA: Imala problematičnu trudnoću i morali su da operišu fetus, sada uživaju u porodičnoj idili FOTO

Pop kultura -

Starleta Kortni Kardašijan i roker Travis Barker objavili su prve slike svog dečaka, sedam nedelja nakon njegovog rođenja.

"ROKI" i emotikon crnog srca je ukrasio oba instagram profila ponosnih roditelja.

Blago zatamnjeni snimci pokazuju da Barker i Kardašijan drže bebu u različitim položajima. Na jednom snimku prikazana je rijaliti zvezda kako doji svog sina, dok je na drugom prikazan tetovirani roker koji mu daje veliki poljubac.

4. novembra, nekoliko medijskih kuća je potvrdilo da su zvezda rijalitija o Kardašijanima i bubnjar Blink-182 dočekali svog dečaka. Ubrzo nakon toga, jedan insajder je za People rekao da je Kardašijanka "zaluđena dolaskom njenog sina".

"Srećna je što sada može da prigrli svog dečaka“, dodao je izvor. "Ona se oseća tako blagosloveno."

Insajder je takođe primetio da je njena trudnoća navodno "pri kraju dobila stresan obrt". Naime, Kardašijanka (44) je hospitalizovana zbog "hitne operacije fetusa" u septembru, a Barker je iznenada otkazao nastupe na svojoj turneji da bi bio uz svoju ženu.

(Kurir.rs/PageSix/T.J.)

Bonus video:

00:44

GLUMAC ISPRIČAO DIRLJIVU ANEGDOTU SA MANDOM! Bio je tu u veoma važnom trenutku za mene! PROGOVORIO O NASTAVKU SELO GORI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track