ZA ZGODNIM STANISLAVOM SVE DEVOJKE SU UZDISALE U FILMSKOJ FRANŠIZI "HARI POTER": Čuveni dasa danas je NEPREPOZNATLJIV (FOTO)
Foto: Warner Bros Collection / Everett / Profimedia

bio u centru pažnje

ZA ZGODNIM STANISLAVOM SVE DEVOJKE SU UZDISALE U FILMSKOJ FRANŠIZI "HARI POTER": Čuveni dasa danas je NEPREPOZNATLJIV (FOTO)

Pop kultura -

Bio je srcelomac koji je ukrao srce Hermione Grejndžer i otkrio Hariju Poteru trk za novac tokom Turnira tri čarobnjaka. Ali Viktor Krum - koga igra Stanislav Janevski, izgleda neprepoznatljivo nakon 18 godina nakon što je debitovao u franšizi o čuvenom čarobnjaku.

Stanislav (38), prešao je dug put od Hari Potera do danas. Izgleda otmeno sa svojim čudnim odelima, ispupčenim mišićima i jedinstvenim tetovažama nakon što je napravio zaokret u karijeri poslednjih godina.

Njegov lik je oduvek bio miljenik, a priča bugarskog tragača bila je kratka, ali trajna. Počeo je kao heroj kvidiča, hrabro se takmičio, ali se vratio kući nakon objave smrti Sedrika Digorija. Tokom njegovog boravka u legendarnom institutu zarobio je Hermionino srce, koju je igrala Ema Votson, na Badnjem balu.

Ali njihova ljubav se rascvetala da bi kasnije postali prijatelji.

Prošle su skoro dve decenije od njegovog prvog pojavljivanja u Hari Poteru, a tokom poslednje dve decenije glumio je u mnogim hitovima.

Sada je predavač i motivacioni govornik, a Stanislav je svojim 23.000 pratilaca na Instagramu napisao: "Danas je bio veoma inspirišući dan dan. Učestvovao sam na predavanju i nadam se da sam motivisao studente koliko i oni mene."

A osim što je sad poznata po svojim govorima, mnogi obožavaju njegov upečatljivi stil.Sada često nosi elegantna odela i šarene cilindre inspirisane modom iz 1940-ih.

I dok su glumački dani možda iza njega, još uvek nije spremna da se odrekne veze sa kultnim filmom.

Tako je u svom poslednjem poduhvatu promovisao prodavnicu poklona inspirisanu Harijem Poterom.

- Putujući kroz vekove vremena, inspirisan svetom umetnosti u svim njegovim oblicima i bojama. Napunjeni veoma pozitivnom i prijateljskom energijom od strane najbolje jedinstvene butik knjižare. Sam možeš da pobediš snove. Sa timom prijatelja istomišljenika, možete osvojiti svetove, napisao je na Instagramu.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B)

Bonus video:

01:49

NAŠ SLAVNI GLUMAC IGRAO U FILMU HARI POTER! U emisiji Pusti brigu otkrio malo poznate detalje o snimanju OSTAĆETE BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track