KEJT MIDLTON U PRAZNIČNOM DŽEMPERU OD 1.500 EVRA: Krasi ga ovaj OČARAVAJUĆI DETALJ, a od cene minđuša TEK BOLI GLAVA (FOTO)
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

NAJLEPŠE BOŽIĆNO IZDANJE

KEJT MIDLTON U PRAZNIČNOM DŽEMPERU OD 1.500 EVRA: Krasi ga ovaj OČARAVAJUĆI DETALJ, a od cene minđuša TEK BOLI GLAVA (FOTO)

Pop kultura -

Kejt Midlton posetila je sinoć troje starijih ljudi koji marljivo rade u ustanovi za negu dece u Londonu. Sastala se sa medicinskom sestrom u penziji iz Saseksa Bredom Ford, a desio se i njen susret sa mališanima. Princeza od Velsa pojavila se u pravom prazničom modnom izdanju, čiji je centralni detalj bio crveni džemper sa dugmićima od bisera. Ovaj odevni komad odličan je izbor za praznični stil, a ona ga je već nosila 2021. godine.

Princeza od Velsa Kejt Midlton sastala se sa Džordžom i Henrijem Bernardom koji imaju 12 i 10 godina i koji su se uspešno izlečili u East Anglia Children's Hospice, čiji je ona pokrovitelj.

U razgovoru sa njima otkrila je da princ Džordž obožava da svira gitaru, da Šarlot voli da peva, a da je Luj ljubitelj bubnjeva.

Kejt Midlton je sam kaj godine obeležila čitavim nizom humanitarnih akcija, veoma je posvećena ranom razvoju dece što je bio njen zvanični glavni cilj u 2023.

Za ovako poseban događaj Kejt je odabrala Miu Miu džemper čija je cena 1.550 evra, minđuše brenda Cassandra Goad koje koštaju 5.000 evra, jednostavne crvene pantalone ROLAND MOURET i nakit londonskog brenda S H Y L A.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B)

Bonus video:

02:21

DOVELA SAM HOLIVUD U SRBIJU, JAKO SAM SKUPO PLATILA! Didi Džej otvorila svoju estetsku kliniku: Niko neće izaći nezadovoljan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track