MOGAO JE DA IMA SVAKU, A OŽENIO SE DEVOJKOM ROĐENOM U ZATVORU: Njena majka im pravila PAKAO OD ŽIVOTA, ali ipak su opstali
Foto: Dufffotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BIO MILJENIK SVIM TINEJDŽERKAMA

MOGAO JE DA IMA SVAKU, A OŽENIO SE DEVOJKOM ROĐENOM U ZATVORU: Njena majka im pravila PAKAO OD ŽIVOTA, ali ipak su opstali

Pop kultura -

Čuveni glumac Adam Brodi koji se proslavio serijom "Orandž Kaunti" nedavno je proslavio 44. rođendan, a od 2003. kada je njegova zvezda počela da sija najvećim sjajem do dana-današnjeg mnogo toga se promenilo.

Nekada idol tinejdžerki koji nije mogao da se podbrani od obožavateljki danas živi povučeno od svih, a dani najveće slave definitivno su iza njega.

Adam Brodi, Rejčel Bilson
foto: Profimedia

Iako i dalje glumi, nije više toliko popularan, a prema njegovim rečima – to mu i odgovara. Više uživa u porodičnim trenucima sa suprugom takođe glumicom Lejton Mister, koja je takođe u svojim ranim 20-im postala slavna po ulozi zločeste, bogate tinejdžerke Bler Voldrof u popularnoj seriji "Tračara".

Lejton mister
foto: Profimedia

Lepa Lejton ima više nego zanimljivu životnu priču, a Adama je upoznala 2010. i njihova ljubav je odmah planula. Lejton osim vezom s Adamom javnost intrigira i svojim teškim detinjstvom. Naime, rođena je u zatvoru jer je njena majka služila kaznu zbog droge, a normalan život joj je pružila baka koja ju je podigla. Iako je uspela da se skloni od problematične majke i da stvori novi život, ona joj je 2011. zadala velike probleme.

Sa još par članova porodice, njena majka je 1983. godine prošvercovala 544 kilograma marihuane sa Jamajke u Ameriku, što je i bio razlog njihovog hapšenja. Glumičina tetka je bila prva žena u Americi koja je dospela na listu 15 najtraženijih kriminalaca pošto je pobegla iz zatvora.

Lejton Mister
foto: Profimedia

Zbog rođenja ćerke, Koni je dobila dozvolu da doji tri meseca i da bude smeštena u centar za rehabilitaciju u okviru zatvora, nakon čega su je vratili zatvor. Tako je Lejton prve dane života provela u, malo je reći, neobičnom okruženju. Glumicu ima i osam godina mlađeg brata, Aleksa, koji ima ozbiljne zdravstvene probleme. Njih dvoje su najviše odgajali baba i deda. I glumičin otac je završio u zatvoru, a kada je njena mama završila izdržavanje kazne, pridružila se porodici.

Inače, Lejton je u jednom trenutku majci dala novac za lečenje njenog mlađeg brata Aleksandera koji je u tom trenutku bio životno ugrožen. Ali njena majka je potrošila novac za tretmane lepote među kojima su botoks i ugradnja ekstenzija.

Lejton Mister, Adam Brodi
foto: Profimedia

Glumica ju je tužila, a onda je njena mama na to odgovorila protivtužbom i tvrdila da je prekršila ugovor te ju fizički zlostavljala. Ispričala je kako joj je ćerka obećala 10.000 dolara mesečno, ali taj je iznos umanjila na "samo" 7500 dolara.

Žalila se i da je žrtvovala svoju sreću zbog ćerkine glumačke karijere i preselila se u Los Anđeles. Ipak, Lejton ju je dobila na sudu, ali nije zahtevala ništa drugo sem starateljstva nad bratom i da njena majka zauvek nestane iz njenog života.

Lejton Mister
foto: AP/Evan Agostini

Problematična majka tu nije stala, već je ponovo tužila ćerku za fizički napad. Tada je izjavila da ju je Lejton oborila na zemlju i udarala flašom, a razdvojio ih je upravo Aleks. Nakon toga Koni je imala čitav niz incidenata, a sudski joj je zabranjeno da prilazi jednoj ženi i njenom sinu pošto im je pretila smrću.

Lejton se sa svime izborila zahvaljujući Brodiju koji je stoički sa njom prolazio kroz sve probleme, a oni danas žive povučenim životom u Kaliforniji. Imaju i dvoje dece.

(Kurir.rs/Wanted/T.B)

Bonus video:

01:00

ZATVOR SA BRUTALNIM USLOVIMA U KOJEM SU HRVATSKI HULIGANI! Olivera Ćirković otkrila: To je logor, 23 sata u ćeliji bez prozora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track