ANA I BASTIJAN IGRALI IGRU "KOLIKO SE DOBRO POZNAJEMO" Ona odmah POGREŠILA, a zbog jedne stvari svi kažu da su PRESLATKI (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

SPONTANI

ANA I BASTIJAN IGRALI IGRU "KOLIKO SE DOBRO POZNAJEMO" Ona odmah POGREŠILA, a zbog jedne stvari svi kažu da su PRESLATKI (VIDEO)

Pop kultura -

Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger nedavno su pokazali svoju drugu, opuštenu stranu objavivši video u kome su odgovarali na privatna pitanja. Tema je bila Božić, a kroz snimak možemo videti koliko dobro se poznaju.

Ovaj poznati sportski par retko deli intimne trenutke putem videa, zbog čega su njihovi pratioci bili posebno oduševljeni.

Ana Ivanović
foto: Printskrin/Instagram

Prvo pitanje koje su dobili bilo je jednostavno: "Koji je Bastijanov omiljeni božićni kolač?" Ana Ivanović je samouvereno odgovorila: "Medenjak!" Međutim, smeh je ispunio prostoriju kada je Bastijan ispravio suprugu i otkrio da je njegov pravi favorit božićnih poslastica domino kocke.

Ovaj slatki trenutak pokazao je ne samo njihovu otvorenost pred kamerama već i vrlo prijateljski odnos između Ane i Bastijana. Njihova spontanost i smejanje sopstvenim greškama dodatno je povećala simpatije kod njihovih fanova.

U videu u okviru teksta pogledajte na koja su to još pitanja odgovarali Ana i Bastijan.

Iako su Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger veoma uspešni u svojim sportskim karijerama, ovaj video pokazao je da su, pre svega, obični ljudi koji uživaju u svakodnevnim trenucima radosti i smeha.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

00:05

Ana Ivanović pokazala kako je umesila česnicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track