ČUVENA GLUMICA IZ "SOPRANOVIH" OTVORILA NALOG NA SAJTU ZA ODRASLE: Njene fotke su TOLIKO VRUĆE da muškarcima nije dobro (FOTO)
Foto: Calm / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

SADA SE SLIKA ZA ONLYFANS

ČUVENA GLUMICA IZ "SOPRANOVIH" OTVORILA NALOG NA SAJTU ZA ODRASLE: Njene fotke su TOLIKO VRUĆE da muškarcima nije dobro (FOTO)

Pop kultura -

Glumicu Andreu Donu di Mateo (52) domaća publika upoznala je u hit seriji "Sopranovi" u kojoj je trebalo da se pojavi samo u jednoj epizodi. Drea je tada impresionirala producente da su proširili ulogu njene Adriane i na kraju je postala redovna u seriji.

Zbog ovoga je celi scenario morao da bude izmenjen, ali se sav trud isplatio kada je Drea za ulogu u "Sopranovima" osvojila Emi nagradu. Glumicu smo gledali i u serijama "Očajne domaćice" o "Džoi", priči o Džoiju Tribijaniju iz serije "Prijatelji" u kojoj je Drea tumačila lik njegove rođene sestra, a u avgustu ove godine je najavila da otvara nalog na platformi za odrasle Onlyfans.

Drea ima sina i ćerku i neretko na društvenim mrežama objavljuje slike sa njima, a sada je njen nalog zatrpan slikama u donjem vešu, ali i onima na kojima pozira sa podjednako izazovnom Karmen Elektrom.

(Kurir.rs/MONDO/T.B.)

Bonus video:

01:26

Bivša zadrugarka od Onlifans profila zaradila apartmane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track