NIKO NEMA NOVOGODIŠNJE UKRASE KAO JELISAVETA ORAŠANIN: Evo kako je glumica okitila dom za PRAZNIKE, a jelka je tek ORIGINALNA
Foto: Instagram/jagodenamagli

KREATIVNO

NIKO NEMA NOVOGODIŠNJE UKRASE KAO JELISAVETA ORAŠANIN: Evo kako je glumica okitila dom za PRAZNIKE, a jelka je tek ORIGINALNA

Pop kultura -

Glumica Jelisaveta Orašanin pokazala je kako je ukrasila svoj dom pred praznike.

Naime, Jelisaveta je objavila fotografije iz porodičnog doma, a njena jelka nije ni nalik ostalim koje su poznate ličnosti poslednjih dana objavljivale.

Glumica je zajedno sa suprugom donela prirodnu jelku koju je zasadila u velikoj saksiji, a ukrase koje su stavili na nju nema baš niko.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printskrin/Instagram

Ukrasi su, inače, od kartona koje je ona verovarno sama pravila sa decom, što ovu jelku razlikuje od ostalih.

Pored jelke, Jelisaveta je pokazala i drugi deo stana gde su takođe jelke napravljene od kartona ali i "Deda mraz" kog su zajedno nacrtale na papiru.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printskrin Instagram

Podsetimo, glumica je prošlog meseca proslavila svoj 35. rođendan u jednom prestoničkom restoranu u društvu svojih prijatelja.

Ono što je svima zapalo za oko, da njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić nije prisustvovao slavlju.

Za ovu priliku, Jelisaveta je odabrala sivu mini haljinu koja je istakla njene atribute, posebno duge noge, ali i dekolte.

Jelisaveta je na svom Instagramu podelila sa svojim pratiocima nekoliko fotografija sa žurke, na kojima se vidi kako je uživala, te nije skidala osmeh sa lica.

(Kurir.rs/Blic/T.B.)

Bonus video:

00:08

Jelisaveta Orašanin uvija kukovima u miniću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track