JEDNA OD ŽENA NA SLICI IMA 74 GODINE I NIKO NE MOŽE DA POGODI KOJA: Za nju tvrde da NE STARI, a svi misle da su joj ĆERKE SESTRE
Foto: Instagram/verawang

IMPOZANTNO

JEDNA OD ŽENA NA SLICI IMA 74 GODINE I NIKO NE MOŽE DA POGODI KOJA: Za nju tvrde da NE STARI, a svi misle da su joj ĆERKE SESTRE

Pop kultura -

Slavna modna dizajnerka Vera Vang (74), za koju mnogi kažu da je "otkrila izvor mladosti", ponovo je šokirala javnost najnovijom, božićnom, fotografijom na kojoj pozira sa svojim ćerkama.

74-godišnja modna dizajnerak, koja stoji iza nekih najimpresivnijih holivudskih venčanica, podelila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira sa Sesilijom Beker (33) i Džozefinom Beker (30), a njih tri izgledaju kao tri sestre!

Vera je ovom prilikom nosila svoju kreaciju - dugu, sjajnu plavozelenu haljinu koju je upotpunila velikim cvetnim detaljem na ramenu. Sestre Beker takođe su nosile kreacije s potpisom svoje majke, koje su šivene po meri i u istoj boji.

"Ja i moje devojke...!!! Tako smo srećni zajedno...", napisala je u opisu fotografije koju je objavila na društvenim mrežama i oduševila svoje pratitelje.

"Izgledaš senzacionalno! Umesto majke i dve ćerke, ja vidim tri prelepe sestre", glasio je samo jedan od gomile komentara na fotografiju.

"Pomoćnice Deda Mraza izgledaju neverovatno", "Tako predivna porodica", glasili su još neki od komentara.

Ranije ove godine, Vang je otkrila tajnu svoje večne lepote: ispijanje votke i jedenje McDonald‘sa, kao i to što je non-stop zauzeta poslom. Vang kaže kako svoj izgled održava mladolikim jer "naporno radi na sebi".

Vera Vang
foto: Profimedia

Podsetimo, Vera je u 23. godini postala najmlađa modna urednica i stilistkinja časopisa Vogue dotad, a na toj poziciji bila je 16 godina, nakon čega je otišla na mesto glavne dizajnerke modne kuće Ralph Lauren. Na aveniji Medison je 1990. godine otvorila prvu prodavnicu svog brenda, a postala je jedna od najpoznatijih dizajnerki venčanica na svetu.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

00:08

Nina Seničar američiki Božić proslavila po srpski

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track