SUPRUGA BRUSA VILISA SVE DIRNULA DO SUZA: Njene fotografije sa slavnim glumcem OBIŠLE SVET, a od njenih reči svima srce zaigralo
Foto: Instagram/emmahemingwillis

PROSLAVILI 16 GODINA LJUBAVI

SUPRUGA BRUSA VILISA SVE DIRNULA DO SUZA: Njene fotografije sa slavnim glumcem OBIŠLE SVET, a od njenih reči svima srce zaigralo

Pop kultura -

Ema Heming Vilis, supruga Brusa Vilisa, koji boluje od demencije obeležila je njihovu 16. godišnjicu braka podelivši nekoliko fotografija na svom Instagram profilu i mnoge dirnula do suza.

Na njihovim zajedničkim fotografijama se 45-godišnja manekenka i njen 68-godišnji suprug nežno ljube na egzotičnoj destinaciji, a uz emotivne prizore posvetila mu je i lepe riječi.

"16 godina s ovim posebnim muškarcem. Moja ljubav prema njemu i obožavanje njega samo rastu", napisala je Ema.

"Volim vas oboje", "Srećna godišnjica", "Prelepa porodica", "Srećan je što te ima", "Neka vam nova godina bude ispunjena čarolijom i čudima", komentarisali su Emini pratioci.

Podsetimo, Brusu Vilisu je dijagnostikovana frontotemporalna demencija, a izvori bliski glumcu nedavno su potvrdili da je njegovo stanje sve lošije.

Brus Vilis, Ema Heming
foto: Profimedia

''Brus ima dobrih i loših dana, ali u poslednja dva meseca bilo je mnogo više loših dana nego dobrih'', rekao je izvor za Us Weekly.

Bliski izvor još je potvrdio da se porodica boji koliko mu je još dugo ostalo.

Po najnovijim fotografijama čini se da se glumac drži dobro naspram svih loših vesti koje stižu, ali svi njegovi fanovi zabrinuti su za omiljenog glumca.

Brus Vilis
foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Frontotemporalna demencija (FTD) neuobičajen je oblik demencije koji uzrokuje pogoršanje ponašanja, ličnosti i govora.

"Frontotemporalna demencija okrutna je bolest za koju mnogi od nas nikad nisu čuli, a može pogoditi svakoga. Za ljude mlađe od 60 to je najčešći oblik demencije i raširenija je nego što mislimo jer za dijagnozu nekad trebaju godine. Danas je još neizlečiva, za šta se nadamo da će se promeniti u narednim godinama. Kako Brusovo stanje napreduje, nadamo se da će medijska pažnja podići svest o bolesti koju treba više istraživati", objasnila je njegova porodica u saopštenju.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

03:19

RAŠA BUKVIĆ OTKRIO KAKAV JE ZAPRAVO BRUS VILIS: Radili smo 6 meseci, dotakli smo se privatnih stvari OVO JE RAZLIKA IZMEĐU NAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track