"SRAMOTA, TO JE BUDUĆI PRESTOLONASLEDNIK" Potez princa Džordža svima BODE OČI, dežurni kritičari sad našli i DETE da komentarišu
Foto: BAV MEDIA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

BILO JE I ONIH KOJI SU GA BRANILI

"SRAMOTA, TO JE BUDUĆI PRESTOLONASLEDNIK" Potez princa Džordža svima BODE OČI, dežurni kritičari sad našli i DETE da komentarišu

Pop kultura -

Kraljevska porodica je i ove godine prisustvovala božićnoj crkvenoj službi pa su tako snimljeni ispred crkve Svete Marije Magdalene u Sandringamu. Pažnju su, kao i uvek, privukli princ Vilijam i Kejt Midlton i njihovo troje dece - Džordž, Šarlot i najmlađi, princ Luis.

Premda su mnogima već dobro poznati nestašluci princa Luisa, ovog puta poglede je privukao njegov stariji brat Džordž. Naime, tokom šetnje do crkve Džordž je pogledao u kamere, a zatim isplazio jezik, piše Daily Mail.

princ Džordž
foto: Geoff Robinson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Premda mnogi smatraju da imitira bratovljevo ponašanje, ovo nije prvi put da je Džordž isplazio jezik pred kamerama. Štaviše, isto je uradio u septembru prošle godine, i to na sahrani kraljice Elizabete II.

"Ovo je sramotno. U tom uzrastu svakako bi trebalo da zna bolje. Kako neprijatno za celu njegovu porodicu u ovakvom trenutku. Stvarno sam zabrinut zbog njegovih problema u ponašanju", "Šokantno ponašanje. Celoj porodici nedostaje discipline", "Svi vi koji kažete da je ovo dečje ponašanje imate razmaženu decu", samo su neki od komentara na društvenoj mreži X.

princ Vilijam, princ Džordž
foto: PHILIPPE MAGONI / Sipa Press / Profimedia

Ipak, bilo je i onih koji su stali u obranu mladog princa: "Kao da ste vi bili savršeni kao deca", "On je samo dete, mislim da je ovo smešno", "Samo je polizao usne", "Ne krivim ga", "Ovo je tipično dečje ponašanje, pustite ga".

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track