SKROZ OBNAŽENA POZIRALA U PLANINAMA: Slavna pevačica nakon NEVIĐENOG SKANDALA sa producentom svima pomutila pamet vrelom fotkom

njoj nije hladno

SKROZ OBNAŽENA POZIRALA U PLANINAMA: Slavna pevačica nakon NEVIĐENOG SKANDALA sa producentom svima pomutila pamet vrelom fotkom

Pop kultura -

Američka pevačica Keša (36) privukla je pažnju svojih obožavatelja nakon što je objavila fotografiju s planinarenja, a odlučila je da se malo i rashladi pa se skinula gola.

- Vraćam se kući, samoj sebi - napisala je u opisu objave na Instagramu.

Pevačica je iznenadila fanove, a neki su se našalili:

- Zamisli planinariš i slučajno naiđeš na golu Kešu.

'Živela sloboda!', 'Prekrasna si, lepo te je videti', 'Najzgodnija', 'Volimo te, Keša', pisali su obožavatelji koji su srećni zbog nje jer je nedavno uspela zvanično da prekine saradnju s producentom Lukasom Gotvaldom.

Podsetimo se, njihova saradnja nakon višestrukih tužbi prekinuta je vansudskom nagodbom.

Prošlo je gotovo deset godina nakon što je ona prvi put tužila producenta nagrađenog Gremijem, optužujući ga za seksualno, emocionalno i fizičko zlostavljanje.

Kesa, Keša
foto: AP

Nakon nagodbe, obe su strane objavile izjave putem Instagrama, a Keša je tvrdila da 'ne može ispričati' detalje navodnog seksualnog zlostavljanja s kojim se suočila od Gotvolda, koji je poručio da joj želi 'dobro' i nastavlja poricati optužbe.

- Samo Bog zna šta se dogodilo te noći. Kao što sam uvek govorila, ne mogu prepričati sve što se dogodilo. Radujem se što ću zatvoriti vrata ovog poglavlja svog života i započeti novo. Ne želim ništa osim mira svim uključenim stranama - napisala je Keša.

Keša
foto: Profimedia

Inače, Keša je prvo tužila Gotvolda zbog tvrdnji da ju je drogirao i seksualno napastovao 2005. On je negirao tvrdnje i podneo protivtužbu iste godine. 2016. godine Kešine tvrdnje odbačene su na sudu.

- Iako cenim Kešu što ponovo priznaje da ne može prepričati šta se dogodilo te noći 2005., apsolutno sam siguran da se ništa nije dogodilo. Nikada je nisam drogirao niti je napao i nikada to nikome ne bih učinio. Za dobrobit svoje porodice, skoro 10 godina snažno sam se borio da očistim svoje ime - napisao je Gotvold u svojoj izjavi.

(Kurir.rs/24sata.hr/T.B.)

Bonus video:

22:31

KAKO PREPOZNATI ZLOSTAVLJANJE NA RADNOM MESTU: Mobing - problem koji traje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track