SEKA IZNENADILA RAŠU SVOJOM POZNATOM KOLEGINICOM?! Čuvena pevačica usijala atmosferu svojim nastupom u finalu Majki i snajki!
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

SEKA IZNENADILA RAŠU SVOJOM POZNATOM KOLEGINICOM?! Čuvena pevačica usijala atmosferu svojim nastupom u finalu Majki i snajki!

Pop kultura -

Seka je nekolika puta tokom sezone istakla svoje poštovanje i divljenje prema Veri Matović. Govorila je o njihovom prvom susretu i koliko voli njene pesme. Zato je Raša odlučio da Seku iznenadi upravo nastupom Vere Matović u studiju Majki i Snajki za vreme finalne epizode.

Vera Matović
foto: Printscreen

Sekino oduševljenje je bilo očigledno, ali i oduševljenje svih u studiju, a ubrzo se napravila nezaboravna, vesela atmosfera uz pesmu i igru. Verino gostovanje je pravo praznično iznenađenje, koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Ne propustite veliko finale Majki i snajki danas od 17.10 na Kurir TV.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track