STARLETA OTIŠLA DA SMANJI GRUDI PA PREŽIVELA NOĆNU MORU: Bujno poprsje joj se zamalo PRETVORILO U KAŠU, prošla kao BOSA PO TRNJU
Foto: NJ / Backgrid UK / Profimedia

HOROR

STARLETA OTIŠLA DA SMANJI GRUDI PA PREŽIVELA NOĆNU MORU: Bujno poprsje joj se zamalo PRETVORILO U KAŠU, prošla kao BOSA PO TRNJU

Pop kultura -

Prema objavama na Instagramu, američkoj reperki Blek Čajni 2024. godina nije počela bajno.

Majka dvoje dece otkrila je da joj se jedna dojka "inkapsulirala" zbog komplikacija nakon operacije smanjenja implantata.

Kako piše Page Six, u crno-belom videu koji je u nedelju objavila na Instagramu 35-godišnjakinja je objasnila da joj je "dosta lažnog izgleda, te da je htela da smanji svoje grudi".

Blek Čajna
foto: RAAK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Htela sam da ih izvadim. Gotova sam s tim, pomalo sam umorna od lažnog izgleda, prevelike su za moje telo i jednostavno mi više ne pristaju kao osobi - dodala je. Čajna je otkrila da su joj se pri smanjivanju grudi pojavili određeni problemi.

- Dogodila se jedna od najgorih stvari koje su mogle da se dogode. Jedna dojka mi se inkapsulirala - rekla je bivša rijaliti zvezda i objasnila kako joj se mišić u levoj dojci "zgrčio oko implantata". Nezgodu je opisala "vrlo bolnom". Čajna je istakla kako joj se tako nešto nije nikada dogodilo pri nekoj od prethodnih operacija grudi.

Naime, 21. decembra je po drugi put legla na operacioni sto kako bi dodatno smanjila grudi jer ju je lekar upozorio da joj treba "neka vrsta implantata" kako bi sprečila da joj grudi budu "poput kaše" i uzrokuju dalje probleme. Iako je negodovala zbog visokih cena pomenutih operacija, Čajna je rekla da je "vrlo srećna" i "uzbuđena".

Inače, kroz 2023. godinu, Čajna je prošla kroz brojne promene. U martu je objavila da ide na operaciju uklanjanja implantanata iz grudi i zadnjice i filera za lice. Između ostalog, kako je rekla, uklonila je i “demonske” tetovaže sa svog tela i postala hrišćanka.

Blek Čajna, Kid Bu
foto: Profimedia

Ove jeseni, usred borbe oko starateljstva nad detetom koje ima s reperom Tajgom, bila je primorana da prodaje svoje stvari kako bi sastavila kraj s krajem. Kako je pisao Jutarnji, u dokumentima, Čajna, pravog imena Andžela Rene Vajt, tvrdi da je plaćala račune tako što je prodavala svoju odeću, torbice i cipele prijateljima i porodici i putem interneta.

Blek Čajna
foto: Profimedia

Čajna je zapala u probleme kad se u martu povukla s OnlyFansa. Preko pomenute stranice, koja često sadrži erotske fotografije i snimke, navodno je zaradila čak 240 miliona dolara u 2021. godini.

Nekadašnja striptizeta takođe ima i ćerku po imenu Drim sa svojim bivšim verenikom, rijaliti zvezdom Robom Kardašijanom, a trenutno je u vezi s tekstopiscem i reperom Derikom Milanom.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

00:30

SPUŠTENE PANTALONE I SILIKONI U PRVOM PLANU: Tea Tairović u Americi zaludela masu OBLINAMA, plesom i glasom! Jači pol u TRANSU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track