VLASNIK JE BRUTALNIH MIŠIĆA NA KOJIMA MU ZAVIDE I UPOLA MLAĐE KOLEGE: Zahvaljujući posebnom režimu ishrane IZGLEDA OVAKO ISKLESANO
Foto: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

doveo liniju do savršenstva

VLASNIK JE BRUTALNIH MIŠIĆA NA KOJIMA MU ZAVIDE I UPOLA MLAĐE KOLEGE: Zahvaljujući posebnom režimu ishrane IZGLEDA OVAKO ISKLESANO

Pop kultura -

Glumac Mark Volberg i u 53. godini ponosno ističe svoje mišiće, a jednom je otkrio i zahvaljujući kakvoj ishrani tu figuru uspeva održati.

Glumac Mark Volberg i njegova supruga Rea Duram već neko vreme uživaju u odmoru na Barbadosu, a svakodnevno posećuju i plažu kako bi se osvežili od tamošnjih visokih temperatura.

Ono što mnogi odmah primete je glumčevo neverovatno telo koje ima i u 53. godini, a već je svima poznato da Mark sate i sate posvećuje napornim treninzima kako bi imao ovako čvrste mišiće.

Mark Volberg
foto: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

No, za takav isklesani torzo nisu dovoljne samo vežbe, već i pravilna ishrana. Šta jede da bi imao ovakvu figuru glumac je jednom i sam rekao.

"Obično jedem jaja, proteinske palačinke, dimljeni losos, par svinjskih kotleta, par kobasica i proteine s malo maslaca od badema za doručak. Piletinu i bok choy često je na meniju za ručak, a zatim odrezak i ribu za večeru s nekom vrstom povrća", opisao je svoj meni za GQ.

Mark Volberg
foto: Profimedia

U tom intervjuu, Volberg je govorio o svojoj filozofiji ishrane i kako je prvi otkrio takozvani ''fasting'', odnosno dijetu u kojoj se po 12 ili više sati ne jede ništa.

"Dakle, saznanje o fastingu dogodilo se kad sam imao 50 godina i bilo je pomalo frustrirajuće! Jeo bih mnogo malih obroka, ali shvatio sam da to dobro funkcioniše za mene. Postim oko 18 sati i onda u šest preostalih sati od 24 rasporedim doručak, ručak i večeru. Ješću u podne, u 15 i 18 sati'', otkrio je.

Mark Volberg
foto: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

A ništa manje primetna nije ni njegova supruga koja se takođe u 46. godini može pohvaliti dobrom figurom, a zdraviji način života održala je još od mladosti kad je bila Viktorijin anđeo.

Nakon svoje manekenske karijere svetla reflektora zamenila je porodičnim životom, a čini se kako u braku sa Volbergom baš uživa. Par je zajedno od 2009. godine, a roditelji su četvoro dece: Ele, Mikele, Brendana i Grejs.

Mark Volberg, Ria Darem
foto: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zanimljivo je da je Rea upoznala Volberga nakon što se on razočarao u ljubav i odlučio da će se neko vreme kloniti veza.

Naime, devojka s kojom je bio pre nje odbila je da ga čeka dok je bio u zatvoru.

Glumac i bivša manekenka venčali su se 1. avgusta 2009., a on je objasnio da su se već osećali kao da su u braku, no hteli su da sve bude zvanično.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr/T.B.)

Bonus video:

01:51

ISHRANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track