EVO DOKAZA DA SE KRALJICA JEDNOSTAVNO RODI: Zbog ovog gesta princeze Šarlot svi su ubeđeni da je ona prava ELIZABETINA NASLEDNICA
Foto: JOHN RAINFORD / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ODUŠEVILA

EVO DOKAZA DA SE KRALJICA JEDNOSTAVNO RODI: Zbog ovog gesta princeze Šarlot svi su ubeđeni da je ona prava ELIZABETINA NASLEDNICA

Pop kultura -

Smatraju mnogi da je princeza Šarlot prava naslednica prabake kraljice Elizabete Druge. Iako je tek devojčica, više puta oduševila je javnost načinom na koji prati kraljevski protokol, uči braću Džordža i Luja o tome i kako se ponaša na službenim događajima. Ćerka Kejt Midlton i princa Vilijama ponovo je u prvom planu i snimak koji je hit na Titktoku potvrđuje reči nekadašnje britanske vladarke da Šarlot na dvoru zauzima posebno mesto.

Snimak je zabeležen tokom nedavne božićne šetnje britanske kraljevske porodice u Sandrigemu. Princeza Šarlot bila je na službi u Crkvi Marije Magdalene sa roditeljima, braćom, Čarlsom III i kraljicom Kamilom kao i ostalim članovima dvora. Posebno mesto na tom događaju dato je Miji Tindal, još jednoj praunuki Elizabete II i ćerki Zare i Majka Tindala.

Zabeležen je momenat dok su Šarlot i Mija prolazili pored okupljenih građana u Sandrigemu. Jedna žena htela je da princezi uruči cveće. Mija joj je prišla, a onda je shvatila kome je buket namenjen, rekla je to svojoj rođaki, koja joj je ljubazno odgovorila: "To je za tebe".

Divan gest princeze Šarlot postao je u trenu viralan, a njeno znanje i umeće da u javnosti povuče pravi potez zaista je vredno pažnje. Na neki način ona je i Miji pomogla da se lakše izbori sa uslovno rečeno ulogom koja joj je poverena tog dana.

Time što su Miju Tindal poveli zajedno sa svojom decom u božićnu šetnju, Kejt Midlton i Vilijam želeli su da pošalju poruku da je porodica ujedinjenija više nego ikada, ali i da će širi članovi familije dobijati sve više prostora u prvim redovima. To dolazi nakon niza sukoba sa Megan Markl i princom Harijem kojima, kako mnogi misle, smetalo što su u senci princeze i princa od Velsa.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track