U TAJNIM DOKUMENTIMA O EPSTAJNU POMINJE SE I BRITANSKI PRINC: Svedočenje žrtve sve zgrozilo, zbog toga mu oduzete SVE TITULE
Foto: Geoff Robinson / Shutterstock Editorial / Profimedia

NA SPISKU JE NJIH 170

U TAJNIM DOKUMENTIMA O EPSTAJNU POMINJE SE I BRITANSKI PRINC: Svedočenje žrtve sve zgrozilo, zbog toga mu oduzete SVE TITULE

Pop kultura -

Američka sudija Loreta Preska je prošlog meseca presudila da bi dokumentacija u kojoj se navodi 170 imena ljudi koji su bili saradnici, prijatelji ili žrtve Džefrija Epstajna trebalo da bude javna.

U jednom od dokumenata, Džoana Sjoberg tvrdi da joj je princ Endru, vojvoda od Jorka, stavio ruku na grudi kada je pozirao na fotografiji s Epstajnom i Virdžinijom Džufri i bivšom Epstajnovom devojkom Gislejn Maksvel.

Džefri Epstajn
foto: AP / New York State Sex Offender Registry

Džufri je 2015. podigla tužbu protiv Epstajna i jedna je od najistaknutijih svedokinja među desetinama žena koje su tog moćnika optužile da ih je prisiljavao na pružanje seksualnih usluga, ne samo njemu, već i njegovim gostima na privatnom karipskom ostrvu i u kućama koje je posedovao u Njujorku, Floridi i Novom Meksiku.

Bakingemska palata je ranije kategorički odbacila optužbe Sjoberg kao neistinite, ali princu Endruu su zbog druženja s Epstajnom oduzete sve kraljevske titule.

princ Endru, Velika Britanija, 0270958090
foto: Profimedia

Epstajn se družio s moćnicima s Vol Strita, glumačkim i muzičkim zvezdama i članovima kraljevskih porodica pre nego što je priznao da je 2008. zatražio seksualne usluge od maloletnice. Čekajući suđenje, 2019. oduzeo je sebi život u 66. godini.

Njegova bivša devojka je optužena za podvođenje maloletnica.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr/ L. S)

Bonus video:

02:23

ZBOG LAJKOVA RODITELJI IZLAŽU DECU UŽASNOJ OPASNOSTI! Manijaci skrinšotuju gole slike dece i PRODAJU pedofilima za mizaran novac!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track