KUBURILA SA KILOGRAMIMA, IMALA NIZ PROMAŠENIH VEZA SA MUŠKARCIMA: Kada je upoznala ženu svog života, OGREJALO JE SUNCE (FOTO)
Foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

SA NJOM JE NAŠLA SREĆU

KUBURILA SA KILOGRAMIMA, IMALA NIZ PROMAŠENIH VEZA SA MUŠKARCIMA: Kada je upoznala ženu svog života, OGREJALO JE SUNCE (FOTO)

Pop kultura -

Rebel Vilson snimljena je na bazenu u Sidneju no ovog puta bez verenice Ramone bez koje se retko kada pojavljuje.

Australijska glumica i jedna od omiljenih komičarki Rebel Vilson snimljena je kako se opušta pokraj bazena jednog hotela u Sidneju i to sama bez društva verenice Ramone Agrume s kojom je često viđamo.

Rebel Vilson
foto: Mega / The Mega Agency / Profimedia

43-godišnja Rebel je u crnom badiju i sa sunčanim naočarama i kapom na glavi uživala u svom slobodnom vremenu, a kojih u poslednje vreme i nema napretek i to otkako je postala sretna majka.

Glumica je prvo iznenadila svoje obožavatelje kada je početkom 2022. godine na Instagramu otkrila da je gej i da ima devojku.

Rebel Vilson
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Mislila sam da tražim Diznijevog princa... Ali možda mi je sve ovo vreme stvarno trebala Diznijeva princeza", napisala je tada Rebel.

S pravnicom i modnom preduzetnicom u međuvremenu je dobila i kćerkicu Rojs Lilijan, koju im je rodila surogat-majka. Poznato je i da je Rebel godinama pokušavala biti majka, ali je višak kilograma s kojim se godinama borila u tome sprečavao. Doktor za neplodnost rekao joj je da će imati bolje šanse za začeće ako smršavi, nakon čega je ona tokom 2020. godini izgubila više od 35 kilograma i promenila životne navike.

Rebel Vilson
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rebel je zaprosila Ramonu u Diznilendu, ispred kultnog dvorca, a srećnu vest objavila je na svom profilu na Instagramu.

"Rekle smo da!" napisala je glumica uz fotografije veridbe.

Pre nego što se zaljubila u Ramonu, Rebel je imala niz propalih veza s muškarcima. Glumica je 2015. godine bila u ljubavnoj vezi s producentom Mikijem Gučom Juniorom, s kojim je radila na filmu "Kako biti solo", a zatim se 2017. godine kratko viđala s kaskaderom Adenom Stejom. Zadnji dečko bio joj je 11 godina mlađi biznismen i milijarder Džejko Buš, s kojim je raskinula u februaru 2021. godine i potom pronašla sreću s Ramonom.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr/T.B.)

Bonus video:

03:17

OD NEMOG MIKIJA MAUSA DO GEJ SUPERMENA- Gosti za Kurir komentarišuFENOMEN DIZNI U KORAK SA VREMENOM: Kažu da je bio ANTIESMITA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track