SLAVNE LEPOTICE SVOJIM ČAROBNIM TOALETAMA PRODEFILOVALE NA CRVENOM TEPIHU: Margo očarala kao ŽIVA BARBIKA a ni one nisu zaostajale
Foto: OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia, Billy Bennight / ADMedia / Profimedia, Michael Buckner / AFP / Profimedia

prelepo

SLAVNE LEPOTICE SVOJIM ČAROBNIM TOALETAMA PRODEFILOVALE NA CRVENOM TEPIHU: Margo očarala kao ŽIVA BARBIKA a ni one nisu zaostajale

Pop kultura -

Dodela Zlatnih globusa, jednog od najcenjenijih priznanja u svetu filma i televizije, održana je u nedelju uveče u Los Anđelesu, a na crvenom tepihu prodefilovale su brojne holivudske lepotice. Ovo veče je uvek u znaku glamura i raskoši, pa smo i ovog puta imali priliku da vidimo dame u laskavim kreacijama visoke mode.

Šljokice su definitivno obeležile ovogodišnji Zlatni globus, pa praktično da nije bilo glumice koja ih na neki način nije uvrstila u svoje izdanje.

Posebno se istakla Margo Robi, koja je izabrala pink toaletu u celini optočenu šljokicama koju je po njenoj meri radio brend Giorgio Armani.Margo, koja je obeležila 2023. godinu ulogom u filmu "Barbie", zapravo je još jednom rekreirala izdanje lutke Barbike i to one iz 1977, a ovoj efektnoj toaleti dodala je i ešarpu sa volanima od tila.

Margo Robi
foto: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Šljokicama se okrenula i Ema Stoun, koja je inače dobila Zlatni globus za najbolju glumicu, zablistavši u delikatnoj, svetlucavoj haljini u boji kože sa izvezenim detaljima i dubokim dekolteom.

Ema Stoun
foto: Michael Buckner / AFP / Profimedia

Dženifer Lorens je bila jedna od najklasičnije odevenih dama, ali nije pogrešila u izboru - Dior haljina od teget pliša sa V izrezom zaista ostavlja utisak nenametljivog luksuza i pleni sofisticiranošću.

Dženifer Lorens
foto: John Salangsang / AFP / Profimedia

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track