PRED CELIM SVETOM OPLELE PO SLAVNOJ RIJALITI ZVEZDI: Snimak Selene Gomez i Tejlor Svift u TRAČ PARTIJI oborio društvene mreže
Foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

o ovome sad svi pričaju

PRED CELIM SVETOM OPLELE PO SLAVNOJ RIJALITI ZVEZDI: Snimak Selene Gomez i Tejlor Svift u TRAČ PARTIJI oborio društvene mreže

Pop kultura -

Tejlor Svift i Selena Gomez su bliske prijateljice, pa su, očekivano, na sinoćnoj dodeli Zlatnih globusa u Los Anđelesu vreme provodile zajedno. Dokumentarac o liku i delu Tejlor Svift "Taylor Swift: The Eras Tour" bio je jedan od nominovanih za film koji je doneo najveću zaradu u godini, ali je na kraju izgubio od ostvarenja "Barbie". Uhvaćen je trenutak kako Selena teši Tejlor jer nije osvojila priznanje, ali kasnije tokom večeri došlo je do još zanimljivijeg trenutka između dve drugarice.

Naime, internetom kruži snimak na kome se vidi kako Selena pritrčava za sto Tejlor Svift, koja je u tom momentu ćaskala sa Keli Speri, suprugom glumca Majlsa Telera, i prepričava im nešto što joj se očito desilo neposredno pre toga.

Pevačica je prijateljicama šapnula informaciju koja ih je šokirala, sudeći po njihovim izrazima lica, a ubrzo je započela vrlo živa diskusija između njih.

Na kraju se čuje kako Keli jasno kaže "...sa Timotijem", dok Selena na to potvrdno klima glavom.

Svi su izgledi da je trojac razgovarao o 26-godišnjem glumcu Timotiju Šalameu i njegovoj izabranici - rijaliti zvezdi Kajli Džener.

Tejlor
foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Fanovi su počeli da analiziraju snimak, koji se ekstremnom brzinom raširio društvenim mrežama, a tvrde da je navodno Selena detaljno opisala trenutak kada je od Šalamea, zvezde novog filma "Wonka", zatražila da se fotografišu, ali je Kajli Džener odbrusila da ne može.

"Tražila sam sliku sa njim, a ona (Kajli Džener) je rekla ne", navodno je rekla Selena, kako se navodi u tvitu.

Podsetimo, Šalame i Kajli su zajedno došli na ovaj događaj, što je konačna potvrda da njihova romansa, o kojoj se već mesecima spekuliše, postaje sve ozbiljnija.

Selena i Timoti su ranije zajedno igrali u filmu Vudija Alena "A Rainy Day In New York" gde su glumili zaljubljen par.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

02:34

BIVŠA RIJALITI ZVEZDA NAPUSTILA SRBIJU! Mina Vrbaški pretrpela nasilje, pa SPAKOVALA KOFERE: Pretili su mojoj porodici NIJE NAIVNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track