MAČKA TEJLOR SVIFT BOGATIJA OD NJENOG DEČKA FUDBALERA: Kada čujete koliko je "TEŽAK" ljubimac svetske zvezde OSTAĆETE NEMI (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

hit

MAČKA TEJLOR SVIFT BOGATIJA OD NJENOG DEČKA FUDBALERA: Kada čujete koliko je "TEŽAK" ljubimac svetske zvezde OSTAĆETE NEMI (FOTO)

Pop kultura -

Pevačica Tejlor Svift (34) već neko vreme ima popunjen raspored zbog turneje, a svoje slobodno vreme voli da provodi sa svoje tri mačke koje je nazvala Bendžamin Baton, Meredit Grej i Olivija Benson. Prema Forbsovojj listi najbogatijih ljubimaca, koja je objavljena na stranici AllAboutCats.com prošle nedelje, Olivija je procenjena na oko 97 miliona dolara i treći je najbogatiji ljubimac na svetu.

mačka Olivija
foto: Printskrin/Instagram

Upravo je to čini bogatijom od Tejlorinog dečka, američkog fudbalera Trevisa Kelca. Njegova vrednost procenjuje na oko 40 miliona dolara. Neki obožavatelji komentarisali su to što je mačka bogatija od profesionalnog fudbalera te mu poručili da 'ako bude imao sreće, možda jednog dana bude uspešan kao Tejlorina mačka'.

Tejlor Svift
foto: Avalon/Image Press Agency / Avalon / Profimedia

Mačka Olivija novac je zaradila nakon što se nekoliko puta pojavila u spotu Tejlor Svift, a ima i vlastitu liniju proizvoda, pojavila se u nekoliko reklama za brendove kao što je Ned Sneakers.

Trevis Kelc
foto: JAMIE SQUIRE / Getty images / Profimedia

Trevis je nekoliko puta tokom intervjua znao da priča o svojoj plati te rekao da zarađuje premalo. Najviše para zarađuje od sponzora, a s klubom Čifs ima potpisan ugovor od 57.25 miliona dolara. Ugovor uključuje zagarantirani novac u vrednosti od 22.75 miliona dolara uz godišnju platu od oko 14 miliona dolara.

(Kurir.rs/Index.hr/T.B.)

Bonus video:

03:20

NOVAC TREBA DA RADI ZA NAS, A NE MI ZA NJEGA Kompletna analiza finansijskog eksperta UŽIVO: Iako, stopirana INFLACIJA IMA UTICAJ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track