POBEDNIK ZLATNOG GLOBUSA KRIO INTIMNU KAO ZMIJA NOGE SVE DO SINOĆ: Pokazao PRELEPU SUPRUGU i sina koji je njegova SLIKA I PRILIKA
Foto: Michael Buckner / AFP / Profimedia

foto

POBEDNIK ZLATNOG GLOBUSA KRIO INTIMNU KAO ZMIJA NOGE SVE DO SINOĆ: Pokazao PRELEPU SUPRUGU i sina koji je njegova SLIKA I PRILIKA

Pop kultura -

Glumac koji je jedan od najvećih pobednika sinoćne dodele Zlatnog globusa u Los Anđelesu, i kome se već smeši Oskar Kilijan Marfi poznat je po tome da detalje svog privatnog života čuva daleko od javnosti. Pa ipak, gde je Zlatni globus, tu je i kršenje pravila. Marfi se sinoć na prestižnom događaju pojavio sa suprugom i sinom. Njihove zajedničke fotografije su jedan od najvećih utisaka ceremonije, pored njegovog trijumfa.

Kilijan Marfi
foto: Michael Buckner / AFP / Profimedia

Glumac Kilijan Marfi se skoro nikada ne pojavljuje u javnosti sa suprugom Ivon Mekdžins, ali je sinoć, kada se uručivao Zlatni globus, odstupio od tog pravila.

Zajedno sa Ivon i njhovim sinom Aronom slavio je veliku pobedu, slavlju su se pridružile i njegove kolege iz filma "Openhajmer" Kristofera Nolana. Bila je to noć za pamćenje za Kristofera Nolana (47) kojem je jednu od najznačajnijih nagrada u svetu filma donela uloga u pomenutom ostvarenju.

Kilijan Marfi
foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Kilijan Marfi se Ivon oženio pre 20 godina, pored sina Arana (16) imaju i sina Malačija koji je godinu dana stariji od brata.

Na početku svog govora Marfi je hvalio rad Kristofera Nolana sa kojim je sarađivao i na filmovima "Batman Begins", "Dunkirk" i "Inception". U šali je pomenuo da li možda nema ruž na licu od poljupca svoje supruge.

Kilijan Marfi
foto: Gilbert Flores / AFP / Profimedia

- Znao sam kad sam se prvi put pojavio na snimanju sa Nolanom da je drugačije. Mogao sam da zaključim to po nivou strogosti, fokusiranosti, predanosti, potpunom nedostatku ikakvih mogućnosti da glumci sede.

Znao sam da se nalazim u rukama vizionara redatelja i gospodara. Želim da zahvalim Krisu i Emi što su verovali u mene 20 godina. Hvala mnogo. Jedna od najljepših i najranjivijih stvari u glumačkom poslu jeste to što to zapravo ne možete da uradite bilo šta sami.

Kilijan Marfi
foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Imali smo najneverovatniji glumački ansambl u ovom filmu. Bila je to magija i neki od njih su danas ovde. Emili Blant, Robert Dauni junior, Met Dejmon, Geri Oldman. Hvala vam što ste me pratili i bili uz mene kroz ovaj film. Hvala vam. Hvala Doni Langli i svima u Universal stduiju što su verovaliu ovaj film od samog početka - prenosi Daily mail.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

01:06

KAKVA NAGRADA! Voditelju Kurir televizije Ivanu Gajiću uručeno priznanje u emisiji uživo: ZLATNI PEHAR KAKVOG ĆE TE RETKO VIDETI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track