DŽEJ LO IZDOMINIRALA, AFLEK SMOREN ZA MEDALJU: Glumčev KISELI IZRAZ LICA ponovo u fokusu svetske javnosti! Mreže se uzburkale FOTO
Foto: Earl Gibson III / AFP / Profimedia

NE MENJA SE

DŽEJ LO IZDOMINIRALA, AFLEK SMOREN ZA MEDALJU: Glumčev KISELI IZRAZ LICA ponovo u fokusu svetske javnosti! Mreže se uzburkale FOTO

Pop kultura -

Postalo je da se dešava tako često, da se nameću brojne pretpostavke. Glumac i reditelj Ben Aflek je mnogo puta do sada u društvu supruge Dženifer Lopez bio izuzetno neraspoložen. Poslednji put se to desilo sinoć na Zlatnom globus u Los Anđelesu. Video čuvenog para podsetio je na njihov pojavljivanje na prošlogodišnjem Gremiju. Komentari su se usijali na društvenim mrežama.

Dženifer Lopez osvojila je stajlingom koji je izabrala za Zlatni globus. Diva je blistala i plenila osmehom dok je Ben Aflek hodao pored nje, "smoren za medalju". Njegovo (ne)raspoloženje bilo je inspiracija za brojne komentare na Instagramu:

Dženifer Lopez
foto: Michael Buckner / AFP / Profimedia

"Zašto uvek izgleda kao da je došao na silu?!", "Izgleda kao da su ga oteli", "Uvek je ovako očajan". Neki dodaju i da je glumac možda postao depresivan, a sve je (ponovo) šokiralo njegovo ponašanje iako je to već postalo rutina.

Da li je do dodele, Džej Lo ili nečeg trećeg, ali Ben Aflek zabrinjava svojim stavom.

Dženifer Lopez
foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Džej Lo se u međuvremenu pohvalila da je minđuše koje je nosila izabrala u čast svog muža i da će cela misterija biće rešena 16. februara - na dan premijere njenog novog albuma i filma. Nakit je inače u znaku Uskršnjih jaja, sličan detalj nosila je i Tejlor Svift.

Na svu sreću i na čuđenje svih, Aflek je u toku večeri postao raspoloženiji, naročito u društvu svog prijatelja Meta Dejmona i njegove supruge Lisijane Baroso.

Dženifer Lopez
foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

01:42

NOVI BRUTALAN NAPAD RADNIKA OBEZBEĐENJA, SMRSKALI LICE MOMKU! Koja su im ovlašćenja, smeju li da nose oružje i primenjuju silu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track